Зеленський призначив нових послів у чотири країни

Нові посли працюватимуть на посадах за сумісництвом
Важливо
Зеленський призначив нових послів у чотири країни
Володимир Зеленський Фото: Офіс президента
17 Червня 2021, 21:12
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський призначив нових послів України у Мозамбік, Мавританію, Тринідад і Тобаго, а також на Багамські острови.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

Президент підписав указ №255/2021 про призначення С. Кислиці Надзвичайним і Повноважним Послом України в Співдружності Багамських Островів.

Призначити Постійного представника України при Організації Об'єднаних Націй Кислицю Сергія Олеговича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Співдружності Багамських Островів за сумісництвом, - йдеться в указі.

Згідно з указом №254/2021, Кислиця став послом в Республіці Тринідад і Тобаго за сумісництвом.

Також Зеленський підписав указ №256/2021, згідно з яким посла України в Алжирській Народній Демократичній Республіці Субха Максима Алійовича призначено послом України в Ісламській Республіці Мавританія за сумісництвом.

Указом №253/2021 посла України в Південно-Африканській Республіці Абравітову Любов Олександрівну призначили ще й послом в Республіці Мозамбік за сумісництвом.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський звільнив посла України в Австрії та призначив нових послів у Монако, Ірландію та Сенегал.

Читайте також

1