Зеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА

Головне
Козир від грудня тимчасово виконував обов'язки та, на думку президента, встиг себе проявити
Головне
1 Березня, 20:31

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Козиря головою Херсонської обласної державної адміністрації, який до цього тимчасово виконував обов'язки керівника.

Про це повідомила пресслужба президента.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) 1 березня підписав указ № 83/2021, яким призначив Козиря очільником Херсонської ОДА.

Під час вручення Козирю службово посвідчення в Офісі президента, глава держави побажав йому успіху в роботі на благо регіону. На думку Зеленського, той вже встиг себе проявити під час виконання обов'язків голови Херсонської ОДА.

Херсонщина має величезний потенціал для розвитку, і головним завданням є втілення в життя всіх цих можливостей, - зазначив президент.

Довідка. Народився Сергій Козир 1984 року у Донецьку. Навчався у Донецькому національному технічному університеті, який закінчив за напрямом "розробка родовищ корисних копалин" у 2007 році.

2009 року отримав освіту за напрямом "фінанси" у цьому ж університеті, 2014 року - здобув ступінь бакалавра з правознавства.

Читайте також

Від 2015 року працював на посаді гірничого майстра підземної дільниці вентиляції та техніки безпеки"Шахтоуправління "Трудівське" ДП "Донецька вугільна енергетична компанія".

У 2005-2019 роках працював у вугільній галузі на різних посадах на державних і приватних підприємствах. Від вересня 2019 року – заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації. З грудня 2020 року – т. в. о. голови Херсонської ОДА.

Нагадаємо, що 25 лютого президент Володимир Зеленський призначив колишню міністерку фінансів Оксану Маркарову Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполучених Штатах Америки.