Зеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА

Козир від грудня тимчасово виконував обов'язки та, на думку президента, встиг себе проявити
Головне
Зеленський призначив нового очільника Херсонської ОДА
Володимир Зеленський та Сергій Козир (фото: president.gov.ua)
1 Березня 2021, 20:31
читать на русском

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Козиря головою Херсонської обласної державної адміністрації, який до цього тимчасово виконував обов'язки керівника.

Про це повідомила пресслужба президента.

Зеленський (досьє Володимира Зеленського) 1 березня підписав указ № 83/2021, яким призначив Козиря очільником Херсонської ОДА.

Під час вручення Козирю службово посвідчення в Офісі президента, глава держави побажав йому успіху в роботі на благо регіону. На думку Зеленського, той вже встиг себе проявити під час виконання обов'язків голови Херсонської ОДА.

Херсонщина має величезний потенціал для розвитку, і головним завданням є втілення в життя всіх цих можливостей, - зазначив президент.

Довідка. Народився Сергій Козир 1984 року у Донецьку. Навчався у Донецькому національному технічному університеті, який закінчив за напрямом "розробка родовищ корисних копалин" у 2007 році.

2009 року отримав освіту за напрямом "фінанси" у цьому ж університеті, 2014 року - здобув ступінь бакалавра з правознавства.

Читайте також

Від 2015 року працював на посаді гірничого майстра підземної дільниці вентиляції та техніки безпеки"Шахтоуправління "Трудівське" ДП "Донецька вугільна енергетична компанія".

У 2005-2019 роках працював у вугільній галузі на різних посадах на державних і приватних підприємствах. Від вересня 2019 року – заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації. З грудня 2020 року – т. в. о. голови Херсонської ОДА.

Нагадаємо, що 25 лютого президент Володимир Зеленський призначив колишню міністерку фінансів Оксану Маркарову Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполучених Штатах Америки.