Кабмін погодив звільнення голови Херсонської ОДА Гусєва

За інформацією ЗМІ, його призначать новим директором "Укроборонпрому"
Кабмін погодив звільнення голови Херсонської ОДА Гусєва
Юрій Гусєв (Фото: Херсонська ОДА)
2 Грудня 2020, 15:22
читать на русском

Кабінет міністрів України погодив звільнення із займаної посади голови Херсонської ОДА Юрія Гусєва.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.

Погодити звільнення Гусєва Юрія Веніаміновича з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації (у зв’язку з переходом на іншу роботу), - йдеться у дописі.

Читайте також

За інформацією ЗМІ, Гусєва називають найімовірнішим претендентом на посаду голови ДП "Укроборонпром". Його попереднього керівника Айвараса Абромавічуса звільнили 6 жовтня.

Нагадаємо, своїх посад вже позбулися голови Івано-Франківської, Одеської, Сумської, Миколаївської, Хмельницької та Харківської областей.

Лише 4 листопада 2020 року президент України звільнив голів трьох обласних державних адміністрацій. В Івано-Франківській області звільнили Федоріва Віталія з посади голови Івано­-Франківської обласної державної адміністрації, у Сумській - Грищенка Романа, а в Одеській - Куцого Максима.

Перед тим Зеленський (досьє Володимира Зеленського) своїм указом звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника голови Офісу президента України й тут же призначив його своїм позаштатним радником. Раніше ЗМІ повідомляли, що Трофімова можуть звільнити через незадовільну роботу ОПУ з головами обласних держадміністрацій і провал партії "Слуга народу" на місцевих виборах.

1