Зелену шубу солістки Go_A можуть віддати до музею "Євробачення" у Стокгольмі

До музею забирають лише найбільш впізнавані та неординарні сценічні костюми зірок конкурсу
Зелену шубу солістки Go_A можуть віддати до музею "Євробачення" у Стокгольмі
Катерина Павленко (Фото: Інстаграм Go_A)
4 Червня 2021, 19:20
читать на русском

Екологічну зелену шубу, у якій Катерина Павленко виступала на конкурсі "Євробачення" можуть забрати до музею конкурсу у столиці Швеції.

Про це фронтвумен гурту Go_A  розповіла в інтерв'ю журналу Vogue.

Зараз ми віддали її в гардеробну телеканалу СТБ, але я чула, що Євробачення хоче забрати її до себе в музей, - розповіла солістка колективу.

Катерина також поділилася історією створення шуби для конкурсу і розповіла, що вона символізує.

За словами співачки, вони з командою довго думали над образом, який міг би привернути увагу публіки, адже просто вийти на сцену у красивій сукні їм не хотілося. Тоді разом з художниками Костянтином Томільченком, Олександром Братковським та Дмитром Курятою вони придумали цю шубу.

По суті, зелена шуба - певний символ весни. За сюжетом нашої пісні, бог лісу Шум одягає цю шубу, щоб люди пішли за ним. Сама шуба символізує прихід весни - адже якщо весна приходить, шум випускає зелене листя, - пояснила вокалістка Go_A.

До речі, у музеї "Євробачення" зберігається яскравий костюм іншої учасниці "Євробачення" від України Вєрки Сердючки, в якому вона виступала у 2007 році. Перемогти Андрію Данилку тоді теж не вдалося, але його пісню Dancing Lasha Tumbai та зірку на голові Європа запам'ятала надовго.

Нагадаємо, що у фіналі 65-го міжнародного конкурсу "Євробачення-2021" переміг італійський рок-гурт Måneskin з піснею "Zitti e buoni". Український гурт Go_A з піснею "Shum" став п'ятим.

Читайте також

1