Землетрус в Індонезії: кількість жертв зросла до 42

Близько шестисот людей постраждали внаслідок стихійного лиха
Землетрус в Індонезії: кількість жертв зросла до 42
Землетрус в Індонезії (фото: twitter)
15 Січня 2021, 19:51
читать на русском
Внаслідок потужного землетрусу в Індонезії кількість загиблих досягла 42, а ще сотні жителів отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Про це повідомляє CNA.

За словами рятувальників, близько шестисот людей постраждали внаслідок стихійного лиха, понад двісті з них мають серйозні травми. Також велика кількість людей опинилася під завалами.

Зазначається, що  з-під завалів у місті Мамуджу витягнули 34 мертвих тіла людей,  а інші вісім померли вже у лікарні після порятунку.

Читайте також

Крім того, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба  у Twitter висловив співчуття сім'ям і владі у зв'язку з землетрусом в Індонезії.

Глибоко засмучений загибеллю людей і шкодою, заподіяною трагічним землетрусом в Індонезії 15 січня. Мої думки разом з усіма, хто постраждав від цього жахливого стихійного лиха. Бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Україна солідарна з Індонезією, - написав він.

Нагадаємо, що раніше щонайменше 26 людей стали жертвами землетрусу в Індонезії. Землетрус магнітудою 6,2 бала стався на острові Сулавесі.

У результаті землетрусу було зруйновано понад 60 будинків, в тому числі офіс місцевого губернатора і місцевий готель.

За розпорядженням президента Індонезії Джоко Відодо в постраждалу від стихії провінцію Західний Сулавесі попрямувала міністр з соціальних питань Три Рісмахаріні.

1