Жакет за 1750 і пуховик за 1600 євро: у мережі розповіли про модні луки Марини Порошенко

Дружина п'ятого президента під час війни не відмовилася від люксових нарядів
Жакет за 1750 і пуховик за 1600 євро: у мережі розповіли про модні луки Марини Порошенко
29 Березня 2024, 11:33
читать на русском

Депутатка Київради від “Європейської солідарності” та колишня перша леді України Марина Порошенко завжди полюбляла носити люксові речі, віддаючи перевагу класичному стилю. І під час війни вона не відмовилася від дизайнерських речей, і регулярно вигулює брендові наряди.

Про це пише Інформатор.

Нещодавно Порошенко прийшла на колегію Департаменту охорони здоров'я Києва у жакеті французького бренду Sandro. Його ціна - близько 20 тисяч гривень.

На засіданні Київради депутатка покрасувалася у шалі українського бренду Oliz за 3800 грн. Компанія позиціює себе як таку, що “вдихає нове життя в предмети гардероба, поєднуючи мистецтво з традиціями”.

Волонтерить Марина Порошенко у блейзері від Petar Petrov, який до знижок коштував 49 тисяч гривень. До речі, дизайнер Петар Петров народився в Україні, ріс у Болгарії, а дизайн вивчав у Відня, де заснував однойменний бренд.

На 40-му Саміті Міжнародного демократичного союзу у Лондоні Марина Порошенко вигуляла жакет Christian Dior. Його вартість - близько 69 тисяч гривень.

Є в гардеробі громадської діячки зимова куртка італійського бренду Herno, який спеціалізується на верхньому одязі класу люкс. Ціна такого пуховика 71 тисяча гривень.

Статки Марини Порошенко

У останній декларації Марини Порошенко (за 2022 рік) показала, що в її гардеробі є дві норкові шуби від брендів Annabella та Rinoi, а також кожушок із соболя фірми Simonetta Revizza. Колишня перша леді також володіє брендовими сумками Fendi, Dior, Chanel.

Серед прикрас в колекції Порошенко є годинник Hublot, золотий браслет Cartier, каблучка та сережки від Dior, намисто та сережки з білих перлин Damiani. Найбільше “ювелірки” в неї від бренду Carrera y Carrera - набір із браслета, каблучки, сережок та кольє, кулон із білого золота з фіолетовим камінням та комплект з кулона, сережок та браслету (жовте золото з діамантом).

Також відомо, що у 2022 році дружина Петра Порошенка придбала автомобіль Volvo S90 за 2 375 311 грн. А також напівпричіп King Trailers за 219 500 грн.

Марині Порошенко належить квартира (82,3 кв. м) у Києві, яка коштувала у 2020 році 6 млн 143,6 тис. грн; ділянка (1 тис. 875 кв. м) та будинок (343,6 кв. м) у селі Петропавлівське Бориспільського району Київської області; у Києві користується паркомісцем. Також їй належить 50% будинку (188,1 кв. м) у Петропавлівському. Більшість статків родини належать Петру Порошенку.

1