Жан Беленюк розповів, як заразився коронавірусом

Він дав пораду, щоб українці стежили за своїм здоров'ям
Ексклюзив
Жан Беленюк розповів, як заразився коронавірусом
Жан Беленюк Фото: Facebook
7 Жовтня 2020, 23:26
читать на русском

Народний депутат від партії "Слуга народу" Жан Беленюк розповів, як перехворів на коронавірус.

В інтерв’ю "Парламент.UA" депутат повідомив, що почуває себе нормально, незважаючи на слабкість, невелику температуру тіла - до 37 градусів.

Ломота в тілі зранку буває, спину ломить іноді. Я, чесно кажучи, вже й заплутався, це ломить від того, що температура невисока, або від того, що я вже занадто довго лежу в ліжку, - розповів він.

Читайте також

За словами депутата, під час хвороби, поки здавав тести, він спостерігав величезні черги в клініках.

Я зрозумів, що ми не знаємо реальної кількості хворих в нашій країні. Люди, які банально, відчувають якісь мінімальні симптоми, можуть не робити тести, - зазначив Беленюк.

Він дав пораду, щоб українці стежили за своїм здоров'ям.

Я просто звернув увагу, бо хлопці, з якими я тренувався, а у нас же дуже контактний вид спорту, отримали позитивний результат тесту. Якби я не знав цього, то я навряд чи б цю симптоматику прив'язав би до коронавірусу. Тому, дійсно, масштаби великі і потрібно стежити за своїм здоров'ям для того, щоб цю заразу не підчепити, - сказав депутат.

Читайте також

Нагадаємо, народний депутат від партії "Слуга народу" Жан Беленюк розповів, що при потребі особисто звертається до президента України Володимира Зеленського.

Я з ним був знайомий ще до всієї цієї історії. Якщо мені потрібно розв'язати якесь питання у сфері спорту, і я розумію, що всі важелі впливу вже використав, і залишився тільки президент, то я записуюся до нього на зустріч і вже безпосередньо говорю про проблему, і про те, що потрібна його допомога, але я не зловживаю цим правом, - сказав депутат.

Читайте більше в інтерв'ю Жана Беленюка "Парламент UA"

1