Жертвами негоди в Україні стали три людини, семеро травмовані - фото

Внаслідок негоди знеструмлено 99 населених пунктів у 8 областях
Жертвами негоди в Україні стали три людини, семеро травмовані - фото
Повалення дерев Фото: ДСНС
22 Липня 2021, 08:05
читать на русском

Через ускладнення погодних умов в Україні знеструмлено 99 населених пунктів у 8 областях.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, без світла мешканці Донецької, Одеської, Кіровоградської, Черкаської, Київської, Миколаївської, Дніпропетровської та Луганської областей.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Рятувальники інформують, що в Україні внаслідок поривчастого вітру та інтенсивного дощу було повалено дерева - загинули двоє людей, семеро з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовані.

Через зливи підтоплено 38 приватних житлових будинків та дворогосподарств, евакуйовано 18 осіб. Пошкоджено понад 100 покрівель.

Зокрема, у Донецькій області внаслідок падіння дерев загинула одна людина, семеро - ушпиталені.

У Луганській області внаслідок обвалу даху загинула одна людина. Пошкоджено покрівлі житлових будинків та частково дах міської лікарні у Сватовому, в у м. Троїцьке пошкоджено дах школи.

В Одеській області у ніч на 22 липня внаслідок інтенсивних опадів (близько 31 мм, що становить 80% від місячної норми) в Суворівському, Малиновському та Київському районах м. Одеси відбулося підтоплення 38 приватних житлових будинків та присадибних ділянок. Підрозділами ДСНС евакуйовано 18 осіб з підтоплених будинків.

Нагадаємо, від 19 липня в Україну прийшла дощова та грозова погода. Зокрема, зливи наробили лиха у столиці - тут затопило вулиці міста, станції метро, вітер повалив дерева.

Читайте також

1