Жінка в армії - це жах: Арестович вляпався у новий скандал

Жінки надсилають раднику голови ОП яйця
Жінка в армії - це жах: Арестович вляпався у новий скандал
Олексій Арестович. Фото: УНІАН
24 Червня 2022, 22:05
читать на русском

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вляпався у черговий скандал через заяву про жінок у лавах Збройних сил України. За його словами, жінка в армії – це жах.

Про це він заявив під час ефіру на YouTube-каналі "Ісландія".

Арестович заявив, що жінок не сприймають за повноцінних військових, вони мають певні проблеми гігієнічного характеру, а також їх намагаються зробити об’єктом сексуальних домагань.

Жінка в армії – це просто жах. По-перше, тебе не вважають за людину насправді. По-друге, це проблеми гігієнічного характеру. Потім тебе намагаються зробити об'єктом сексуальних домагань. Це упереджене ставлення, яке тягнеться, ще відколи жінок не пускали на Запорізьку Січ, — сказав він.

Своєю чергою українські жінки обурилися такими заявами Арестовича. Так, екснардепка Ірина Луценко припустила, що радника голови Офісу президента мучать комплекси, й іронічно запропонувала надати йому допомогу, приславши яйця (натякнувши на відсутність в Арестовича характеру).

"Започатковую флешмоб - #передайАрестовичуЯйця", – написала Луценко у Facebook.

Нагадаємо, що радник глави Офісу президента Олексій Арестович попередив, якщо війна в Україні затягнеться, більшість людей не повернеться з-за кордону.