Жителів Луганщини закликають виїхати, поки окупанти не знищили залізницю

Минулої доби росіяни пошкодили залізничне сполучення в Донецькій області
Жителів Луганщини закликають виїхати, поки окупанти не знищили залізницю
Залізниця Фото: сторінка Укрзалізниці у Фейсбук
6 Квітня 2022, 10:53
читать на русском

Жителів Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінної, Рубіжного, Попасної та Горського просять терміново евакуюватися. Оскільки російські окупанти можуть знищити залізницю.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Facebook.

За його словами, 6 квітня у Луганській області для евакуації населення працюватимуть п'ять гуманітарних коридорів - з Сєвєродонецька, Рубіжного, Попасної, Нижнього та Лисичанська.

Звертаюся до кожного жителя Луганської області - евакуюйтесь, поки це безпечно. Вже у квітні ми не завжди можемо дістатися до південної частини Рубіжного. Відсутній прямий гуманітарний коридор до Кремінної. Але, попри це, люди їдуть звідти. Поки є автобуси і поїзди - користуйтеся цією можливістю, - наголосив Гайдай.

Крім цього, 5 квітня росіяни пошкодили залізничне сполучення в Донецькій області. Ремонт тривав кілька годин, потяги затримувалися.

Місця зборів:

Сєвєродонецьк: проспект Хіміків, 28;

  • Лисичанськ: ГТВ (РТИ), 40 років Перемоги; вул. Сосюри, 324, ДСНС;
  • Попасна: вул. Першотравнева, 42;
  • Гірське: вул. Гагаріна, 13А;
  • Нижнє: Паркова, 13;
  • Рубіжне: вул. Чехова, 11.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що наразі основні зусилля ворог зосереджує на підготовці до наступальної операції, метою якої є встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей. Також - продовжує зберігатися загроза застосування противником ракетного озброєння морського, повітряного та наземного базування.

Читайте також

1