З`їхали автівкою у кар`єр і втопилися: на Черкащині батько й син вчинили подвійне самогубство (відео)

Загиблих чоловіків шукали три дні
З`їхали автівкою у кар`єр і втопилися: на Черкащині батько й син вчинили подвійне самогубство (відео)
Автівку із загиблими діставали автокраном (скріншот відео)
31 Березня 2021, 20:07
читать на русском

Вдень 30 березня в селі Ташлик, Ротмістрівської ОТГ Черкаської області  поліціянти і водолази дістали з води загиблих батька та сина, жителів Сміли. Чоловіки вкоротили собі віку.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Черкаської області.

За день до цього місцева жінка заявила про зникнення своїх рідних. Вона розказала, що 28 березня її 58-річний чоловік та 34-річний син, виїхали на автомобілі ВАЗ-2115 до Ватутіного, Звенигородського району, а на вечір зв'язку з ними не було. Жінка підозрювала страшне, бо отримала від чоловіка “прощальне” повідомлення.

За день правоохоронці “вийшли” на слід протекторів шин від авто, які закінчувалися на обриві кар’єру і були аналогічними до того, на якому пересувалися чоловіки.

На місце події викликали водолазів, які обстежили дно кар’єру та на глибині близько 20 метрів виявили авто із загиблими. Машину підняли на поверхню автокраном.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною  1 статті 115 Кримінального кодексу України (позначка зникнення безвісти).

Попередньо відомо, що батько та син вчинили самогубство. Причину вчинку з'ясовують слідчі.

Нагадаємо, 21 березня у Києві молода дівчина стрибнула з 35-го поверху житлового будинку на Харківському шосе. Вона померла миттєво. Внаслідок падіння дівчина пробила дах прибудови, яка розміщена на території багатоповерхівки.