Знайшли повішеним: у поліції розповіли перші подробиці загибелі боксера Вірчиса

Друзі та журналісти у соцмережах розповідають про можливі причини самогубства боксера
Важливо
Знайшли повішеним: у поліції розповіли перші подробиці загибелі боксера Вірчиса
Володимир Вірчис (Фото: Фейсбук)
28 Січня 2022, 15:44
читать на русском

Поліція Києва розповіла, що сьогодні вночі, 28 січня на одній з вулиць Києва знайшли повішеного чоловіка. Ним виявився відомий український боксер Володимир Вірчис.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Києва.

Сьогодні вночі до поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що поблизу будинку на вулиці Раїси Окіпної він виявив повішеним невідомого чоловіка. За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група та «швидка».

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка із зашморгом на шиї. Лікарі констатували його смерть, а правоохоронці направили тіло загиблого на експертизу. Слідчо-оперативна група задокументувала подію та вилучила речові докази для проведення експертизи.

Вже зранку до поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її чоловік вночі пішов з дому та досі не повернувся. Жінка описала зовнішність зниклого і правоохоронці запросили її на впізнання загиблого, якого виявили вночі. У результаті було встановлено, що загиблим виявився український боксер Володимир Вірчис.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, з позначкою "самогубство". Триває слідство.

Водночас журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у Facebook розповів, що вчора Вірчіс прийшов на суд до Владислава Мангера (колишнього голови Херсонської обласної ради), який є обвинуваченим у вбивстві громадської активістки Катерини Гандзюк. Вірчіс публічно вимагав у Мангера повернути борг.

Іншу версію причин самогубства у коментарі Новини.LIVE розповів близький друг спортсмена Тимофій Нагірний. На уточнення, чи було це самогубство, чоловік відповів дуже заплутано та розповів, що у боксера були всі симптоми коронавірусу.

Так, він хворів, так, йому було важко... Коронавірус ходить країною і забирає багатьох людей... У останні дні він не визнавав, що це COVID-19, - констатував Нагірний.

Нагадаємо, 27 січня Вірчіс вийшов з дому, але так і не повернувся. Сьогодні вранці його знайшли мертвим.

1