Зниклу на Харківщині 6-річну дівчинку знайшли мертвою: у вбивстві підозрюють підлітка

Перед смертю дівчинку жорстоко побили
Зниклу на Харківщині 6-річну дівчинку знайшли мертвою: у вбивстві підозрюють підлітка
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
29 Липня 2021, 10:00
читать на русском

У Харківській області поліція знайшла вбитою шестирічну дівчинку Мирославу Третяк, яка зникла увечері 28 липня після прогулянки із 13-річним товаришем-сусідом.

Правоохоронці повідомили, що тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті ("забиття голови та обличчя") знайшли близько 23:50 у покинутому будинку в смт Старий Салтів.

Згодом поліцейські затримали підозрюваного у злочині – 13-річного місцевого мешканця, з яким загибла пішла на прогулянку.

Зараз готується клопотання в суд про дозвіл на допит хлопця і поміщення його в приймальник-розподільник для дітей ГУНП в Харківській області, - йдеться у повідомленні.

Слідчим відомості про подію внесені в ЄРДР за ч. 2, п. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що про зникнення шестирічної Мирослави Третяк стало відомо увечері 28 липня. Матір дитини повідомила, що її донька близько 18 год під час прогулянки самовільно пішла з двору будинку, де гуляла із 13-річним сусідським хлопчиком та додому не повернулася.

На пошуки дівчинки були задіяні особовий склад Чугуївського РУП, сусідніх відділів поліції, підрозділи ДСНС, НГУ, група кінологів та громадськість.

Читайте також

1