Знімається в тилу у романтичних фотосесіях: у мережі розповіли як "захищає рідну землю" син мера Маріуполя Бойченка

Син Вадима Бойченка Сергій є лейтенантом ЗСУ
Головне
Знімається в тилу у романтичних фотосесіях: у мережі розповіли як "захищає рідну землю" син мера Маріуполя Бойченка
22 Серпня 2023, 16:37

Офіцер ЗСУ лейтенант Сергій Бойченко, син мера Маріуполя Вадима Бойченка, який втік з міста в перші дні вторгнення, за розповідями свого батька служить у ЗСУ і захищає Україну від ворога уже кілька років, однак насправді хлопець живе мирним життям у Дніпрі.

Ще у 2020 році Бойченко з гордістю розказував Гордону про свого сина Сергія, який на той час захищав Маріуполь та мріяв про підвищення по службі.

Навесні 2022 року Бойченко також розповів, що його син Сергій наразі служить у Збройних силах:

"Ми сьогодні молимося, щоби наші Збройні сили трималися, тримали кордони і все ж деблокували наше місто Маріуполь. Мій син також сьогодні служить і працює над тим, щоби це здійснилося", - розказував він.

Але коли у Маріуполь прийшла велика війна і знадобився реальний захист — лейтенант Бойченко став цивільним, повідомляє телеграм-канал СЛОН. Живе у Дніпрі, подорожує країною, влаштовує з коханою романтичні фотосесії.

З розповідей Бойченка знаємо, що його дружина з донькою в день нападу рф були в Києві, в Маріуполі залишилася його мати, яку вдалося евакуювати і бабуся, яка загинула в окупації.

Нагадаємо, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, розповів, що незадовго до бомбардування Драматичного театру в Маріуполі в ньому знаходились його родичі - мама, тато та брат із сім'єю.

1