Зробимо усе можливе для розслідування смерті Шишова - Кулеба

Зеленський уважно стежить за висновками поліції
Зробимо усе можливе для розслідування смерті Шишова - Кулеба
Віталій Шишов (Фото: t.me/beldomua)
3 Серпня 2021, 19:30
читать на русском

Україна зробить все можливе, щоб розслідувати смерть білоруського активіста Віталія Шишова. Президент Володимир Зеленський тримає цю справу на контролі.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в Twitter.

Я шокований трагічною звісткою про смерть білоруського активіста Віталія Шишова та висловлюю співчуття його рідним і близьким. Україна зробить все можливе для розслідування цієї справи: важливо виявити всю правду про його трагічну смерть, - написав він.

Тим часом за словами прессекретаря президента України Сергія Никифорова, Володимир Зеленський уважно стежить за висновками поліції.

Ми пильно стежимо за висновками поліції, президент звичайно тримає цю справу на контролі. Тут єдине, що можна сказати, що нам дійсно важливо показати, що Україна підтримує народ Білорусі і нам дуже важливо, щоб білоруси після подій літа і осені минулого року приїхали в Україну, щоб вони відчували себе в безпеці, - заявив він.

Нагадаємо, що Шишова знайшли повішеним сьогодні в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання. Крім цього, за Віталієм велося стеження. Про факти були відповідні повідомлення поліції. Також не раз попереджали як місцеві джерела, так і свої люди в РБ про всілякі провокації аж до викрадення та ліквідації.

Читайте також

1