Зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова з РСЗВ - фото

Ворог атакував житлові будинки, дитсадок та розважальний центр
Зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова з РСЗВ - фото
Наслідки обстрілу Харкова Фото: https://t.me/synegubov/4118
9 Вересня 2022, 18:31
читать на русском

У Харкові зросла кількість постраждалих від ворожих обстрілів житлових масивів міста.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, наразі відомо про 14 поранених.

За останньою інформацією, ушкоджень зазнали 14 людей. В тому числі 3 дітей - 3, 11 та 15 років. Діти госпіталізовані в медичний заклад. Їхній стан медики оцінюють як середній. Загрози їхнім життям немає. 4 дорослих мають легкі поранення та госпіталізації не потребували, отримали медичну допомогу на місці. Стан решти постраждалих - середній.

Синєгубов пише у Телеграмі, що в Харкові зафіксовано влучання в житлові будинки, об'єкти освітньої інфраструктури. Після обстрілів у місті сталися пожежі.

Обласна поліція повідомляє, що обстріл стався сьогодні близько 14:00:

Ворог завдав масованого обстрілу по житлових масивах Шевченківського та Холодногірського району міста Харкова, внаслідок чого було пошкоджено 5 багатоповерхових житлових будинків, 3 приватні житлові будинки, дитячий садочок та розважальний центр.

Також в результаті обстрілу сталося п'ять осередків займання: горіла трава на відкритій території, а також балкон багатоповерхівки.

Нагадаємо, 8 вересня російські бойовики з РСЗВ обстріляли Немишлянський та Індустріальний райони Харкова, в результаті чого загинуло двоє людей. Ще п'ятеро отримали поранення.