ЗСУ двічі вдарили по Антонівському мосту у Херсоні - росЗМІ (фото)

Окупанти планують перекрити рух мостом та будувати понтонні переправи
ЗСУ двічі вдарили по Антонівському мосту у Херсоні - росЗМІ (фото)
Антонівський міст / Фото: wikipedia.org
20 Липня 2022, 15:18
читать на русском

За інформацією російських ЗМІ, українські військові вдруге за два дні вдарили по Антонівському мосту у Херсоні, і тепер окупанти хочуть його закрити.

Про це повідомляють російські пропагандистські видання "РИА Новости", "Известия", а також колаборант Володимир Сальдо у Telegram 

Швидше за все рух ми перекриватимемо по мосту. Ми знайдемо шляхи з'єднання з лівим берегом. Будуватимемо понтонні мости. Я переконаний, що міст зараз потрібно закривати, - заявив ще один зрадник Кирил Стремоусов.

За його словами, ЗСУ випустили 12 ракет з HIMARS по Антонівському мосту і били "по шву моста". Колаборант додав, що окупанти нарахували "близько восьми попадань по мосту, а частина ППО перехопила".

Інший колаборант, якого окупаційні війська призначили на посаду так званого "голови адміністрації Херсонської області" Володимир Сальдо, повідомив, що на Антонівському мосту тимчасово обмежать рух, щоб розпочати ремонт.

За його словами, рух мостом буде дозволено лише легковому та пасажирському транспорту, а вантажний транспорт змушений буде об'їжджати через Каховську ГЕС.

Зауважимо, що Антонівський міст – важлива транспортна артерія, по якій росіяни постачають техніку та боєприпаси з окупованого Криму.

Вранці 19 липня в окупованому Херсоні пролунали вибухи. За інформацією росЗМІ, ЗСУ випустили по ворожих цілях шість ракет і що одна з них упала в районі Антонівського мосту.

Пізніше в облраді повідомили, що стратегічно важливий Антонівський міст у Херсоні був пошкоджений, але залишився придатним до експлуатації.

1