ЗСУ на Харківщині знищили ворожих розвідників та взяли в полон 17 окупантів

Більшість полонених були мобілізовані у "ЛДНР"
ЗСУ на Харківщині знищили ворожих розвідників та взяли в полон 17 окупантів
Полонені російські солдати Фото: @ArmedForcesUkr
25 Березня 2022, 21:03
читать на русском

У Харківській області українські захисники знищили ворожих розвідників, зокрема й командира роти, а також узяли в полон 17 бойовиків.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, в Харківському районі 92 механізована бригада та військовослужбовці Харківського гарнізону знищили ворожих розвідників, зокрема й командира роти, а також узяли в полон 17 осіб.

Бійці цієї ж 92-ї бригади узяли в полон 17 окупантів, 15 з яких мобілізовані з "ДНР/ЛНР". Наші військові відзначають зубожіле екіпірування бійців з недореспублік, у декого з них - стан наркотичного та алкогольного сп’яніння і повну деморалізацію, - написав очільник ОВА.

Також наші бійці знищили потужний російський стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби.

Завдяки цьому комплексу окупанти "глушили" наш зв'язок, електроніку, роботу наших систем протиповітряної оборони та безпілотників, вели розвідувальні роботи. Це потужна операція... Разом із ворожим комплексом ЗСУ знищили близько 50 ворогів, які безпосередньо працювали з технікою, - написав він.

За його словами, в Харківському районі мобільні підрозділи ЗСУ артилерією знищили ворожий гелікоптер противника, що стояв на землі.

Нагадаємо, за останні дві доби російська армія обстріляла термінал аеропорту "Харків" та супермаркет "Metro". Пізніше стало відомо про обстріл поліклініки, де видавали гуманітарну допомогу мирним жителям.

Читайте також