ЗСУ показують росії, де її місце: Подоляк про успіхи на фронті

Наступ ЗСУ у Харківській області - це лише початок
Важливо
ЗСУ показують росії, де її місце: Подоляк про успіхи на фронті
Контрнаступ ЗСУ у Харківській області / Фото: t.me/ssternenko
9 Вересня 2022, 13:40
читать на русском

Збройні сили України показують росії, де її місце. Після успіхів українських захисників на Харківщині, росіяни перестають вірити своїм пропагандистам і визнають, що недооцінили українську армію.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю 24 каналу.

За його словами, наступ ЗСУ у Харківській області - це лише початок, тепер чекаємо гарних новин і з інших напрямків.

Ми дочекалися гарних новин із Харківщини й нарешті видихнули. На ці події чекали не лише ми з вами, а й наші вороги. Виявилось, що вони перестають вірити своїм пропагандистам. І коли не побачили жодних новин про Харківщину вирішили собі, що тривають бої, - розповів Подоляк.

Після того, як росіяни побачили новини із Харківщини, вони намагаються знайти виправдання тому, що відбувається. За словами росіян, це запланований відхід і "затягування" ЗСУ на територію, де їм "зручніше воювати".

Окупанти також говорять про те, що недооцінили українську армію, не зрозуміли тактичний задум генштабу України. За словами Подоляка, це дуже добре.

Але я б хотів додати, що не варто думати про те, що перемога прийде вже завтра. Ми розуміємо, що це дуже важкий шлях і це лише початок, - наголосив Подоляк.

Радник керівника ОП наголосив, що ще рано говорити про масштабне просування вперед.

Попередньо, ми лише вказали Росії на її місце і робитимемо це надалі. Очікуємо таких самих добрих новин з інших напрямків. Мене найбільше цікавить ключовий напрямок – Луганськ і Донецьк. Я дуже хочу, аби ми показово і якомога швидше забрали ці міста, - додав Подоляк.

Він переконаний, що це дуже важливо, аби остаточно зламати все, що є всередині Росії, "аби вони зрозуміли, що вони не є якоюсь наддержавою".

Нагадаємо, що Сили оборони ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Завдяки вмілим і злагодженим діям Збройні Сили України, за підтримки місцевого населення, просунулися майже на 50 км за 3 дні.

Читайте також

1