ЗСУ відправили "грузом 200" на Ростов понад сотню загиблих рашистів

Також поранено командира ворожих військ генерал-майора Олега Цокова
ЗСУ відправили "грузом 200" на Ростов понад сотню загиблих рашистів
Окупанти знищили вагони-рефрижератори з тілами військових рф Фото: https://t.me/Bratchuk_Sergey
23 Вересня 2022, 15:19
читать на русском

Російські бойовики продовжують зазнавати втрат на війні. Зокрема, з 19 по 20 вересня цього року до військового шпиталю у Ростові-на-Дону доставлено 105 тіл загиблих російських військовослужбовців.

Також здійснюються підготовчі заходи прийняти ще 200 тіл найближчим часом.

Про це повідомляє Генеральний штаб України.

Також у Генштабі повідомили, що поблизу Сватового у Луганській області було поранено командира ворожих військ генерал-майора Олега Цокова. Його після поранення евакуювали з поля бою 20 вересня.

Противник продовжує зазнавати втрат, зокрема і серед керівного складу. За наявною інформацією, в результаті вогневого ураження в районі населеного пункту Сватове було поранено командира 144 мотострілецької дивізії 20 загальновійськової армії генерал-майора Цокова. Його евакуювали 20 вересня поточного року, - йдеться у зведенні.

Довідково: Олег Юрійович Цоков - російський воєначальник, генерал-майор. З серпня 2022 року командував 144-ї гвардійською мотострілецькою дивізією.

У Генштабі зауважили, що минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Куп’янськ, Спірне, Майорськ, Зайцеве, Авдіївка, Новомихайлівка, Опитне та Кам’янка.

Авіація Сил оборони уразила 25 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та 6 позицій зенітних ракетних комплексів. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони, на різних напрямках, знищили гелікоптер Мі-8 та 9 БПЛА окупантів. Ракетні війська і артилерія за минулу добу завдали вогневого ураження, зокрема, по 6 пунктах управління, 4 районах зосередження особового складу та військової техніки, 3 позиціях ППО, 3 - артилерії, а також 3 складах боєприпасів, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби Сили оборони України ліквідували 550 російських загарбників. Найбільших втрат ворог зазнав на Краматорському та Донецькому напрямках.