ЗСУ знищили ворожу техніку на острові Зміїний

Остаточні втрати противника дорозвідуються
Важливо
ЗСУ знищили ворожу техніку на острові Зміїний
Острів Зміїний / Фото: УНІАН
22 Червня 2022, 09:13
читать на русском

У вівторок, 21 червня, українські військові атакували окупантів на острові Зміїний, у результаті чого було знищено зенітно-ракетний комплекс "Панцир С1", радіолокаційну станцію та автомобільну техніку.

Про це повідомили в Оперативному командуванні "Південь" в Facebook.

В продовження операції з ураження ворожих підрозділів на острові Зміїному, зафіксовано влучання у зенітно-ракетний комплекс "Панцир С1",  радіолокаційну станцію та автомобільну техніку, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що також виникла загроза 44 крилатими ракетними ударами через корабельне угруповання ворожих сил в кількості п'ять ракетних кораблів, три ВДК та підводний човен.

Своєю чергою штормова погода не сприяє висадці десанту, проте з'являється небезпека морських мін.

Одну з таких небезпечних "мандрувальниць" було виявлено на Одещині. Міна безконтрольно здетонувала у безпосередній близькості до урізу води однієї з пляжних зон. Пошкоджено пляжні будівлі, на щастя на узбережжі не було відвідувачів, ніхто не постраждав. Також море повторно принесло міну до узбережжя Коблевого. Силами оборони її знищено шляхом контрольованого підриву в кількох метрах від берега, руйнувань та постраждалих нема, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, Збройні сили України 20 червня запустили ракетами по бурових установках привласненого російськими окупантами "Чорноморнафтогазу" ("вишки Бойка").

1