Зустрічаємо 2024-й – Рік Дракона: поради для всіх знаків зодіаку

Із Зеленим Дерев’яним Драконом буде спокійніше, але нудно не буде
Головне
Зустрічаємо 2024-й – Рік Дракона: поради для всіх знаків зодіаку
15 Листопада 2023, 22:55
читать на русском

Астрологи рекомендують поставитися до цього свята по-особливому. Недарма ж кажуть: як Новий рік зустрінеш, так його й проживеш. Дракон – істота рухлива, пересувається швидко, не полюбляє рутину та буденність.  Не визнає нудьги, звичного плину подій, сумних думок. Маючи доволі екзотичну зовнішність, Дракон має схильність до красивих та помітних речей.

Яскраві правила новоріччя

Новорічної ночі, яка передує настанню року Дракона, ми керуємося такими правилами: яскраве, святкове оформлення оселі, багато блискучих прикрас та гірлянд: до речі, чи не нагадують вам паперові гірлянди мінікопію тих паперових драконів, яких носять на жердинах, чи піднімають у повітря літаками та гвинтокрилами?

Розваги також мають бути активними та яскраво оформленими – танці та рухливі ігри. І звісно ж, щедрі подарунки та вишукані пригощання.

А як же бути з тим, що прийдешній 2024-й рік – високосний? Багато хто вважає, що це ознака недобра. Однак східні астрологи стверджують: Дракони не бояться труднощів і готові ризикнути. І прогнозують, що наступний рік  буде спокійнішим, ніж кілька попередніх. І особливо порадує Дракон Пацюка й Тигра.  Отже, якщо ви не належите до цих знаків, ви обов’язково знайдете їх представників серед друзів та знайомих. А щастя й радощів стає більше, коли ними ділишся.

Новорічна ніч – пора загадування бажань

Яким би не був рік, що добігає кінця, ми все одно знаходимо, чого бажати на майбутнє. Нас, українців, сьогодні об’єднує одна мрія, ми щоденно продовжуємо на неї працювати. Але чому б не побажати їй справдитися у якесь з яскравих зимових свят?

Існує багато способів якось закріпити своє бажання, так би мовити, зафіксувати його. Можна зробити це і наодинці з собою, і на романтичному побаченні пари, і у великій компанії друзів чи родичів. Тобто кожний обирає собі спосіб на власний смак.

 Попіл та винні пухирці

Найпростіше написати свою мрію на папері, спалити папірчик за допомоги свічки, висипати попіл в ігристе вино та… випити. Але все це треба встигнути новорічної ночі, поки годинник б’є 12 разів.

Пляшка, повна бажань

Коли пляшка звільниться від вина, кожен з присутніх за столом, пише свою мрію, підписує своїм іменем, скочує в трубочку і кидає в пляшку. Коли всі бажаючі висловилися таким чином, поверх трубочок закинути маленькі гілочки ялинки, конфеті і навіть яскраві обгортки від цукерок. Пляшку закорковують і зберігають до наступного Нового року.

Якщо вигадаєте щось своє для зберігання бажань, нехай вони справдяться.

Кожному Зодіакові - своє

Пропонуємо поради представникам різних знаків Зодіаку, як зустрічати Новий 2024-й рік

Овну зустрічати новий рік можна з усім шиком – як він і полюбляє. Колір для Овна – червоний. Його можна використати для оформлення оселі та для костюма.

Тельцям «світить» наполеглива боротьба за все, що хочеться отримати від життя. Зробіть акцент на небуденному одягу і не полінуйтеся прикрасити оселю, нехай усе буде  розкішним.

Соковиті та запашні апельсини… На столі в Близнюків мають стояти ці фрукти. Адже китайський аналог нашого слова «апельсин» – звучить приблизно «джіндзі» – означає «золото», а новорічної ночі фрукт буде для представників цього знаку символом жовтого металу.

Ракам важливо викласти  на блюдо апетитну тушковану качку з квасолею в малиновому сиропі.

Лев може провести справжній карнавал чи розкішний бенкет, до того ж пригостити усіх смаколиками.

Для Дів важливо зосередитися на одягу: може, це будуть не нові речі, але приємні для вас і комфортні.

Вагам радимо максимально приготувати власну оселю, вона повинна бути ідеально прибраною, а прикраси мають створювати не парадність, а затишність.

Скорпіон подивує гостей своїми соусами. Збирайте поки що колекцію спецій, зелень потрібна буде і суха, мелена, і свіжа.

А Козеріг охоче візьме на себе роль організатора  й проявить максимум ініціативи. Одна з них – написати сценарій і розподілити обов’язки між учасниками святкування.

Стрільцю варто провести свято в родинному колі – навіть коли для цього доведеться вирушати в далекі краї.

Водолій полюбляє експерименти й таємниці – відтак він охоче збереже в максимальному секреті ті незвичні подарунки, які приготує для рідних та друзів.

Рибам вистачить уяви зробити новорічну ніч справді чарівною, адже вони з найпростішого предмета здатні створити шедевр – і нехай ваші гості здогадуються, що лежить у подарунковому пакеті.

І – щасливого Нового року! Xīnnián kuàilè!

Читайте також

1