З'явилися супутникові знімки аеродрому у Криму після вибухів

Зазначається, що було знищено понад дев'ять літаків ворога
З'явилися супутникові знімки аеродрому у Криму після вибухів
Мілітаризація Криму Фото: The Wall Street Journal
11 Серпня 2022, 10:04
читать на русском

Командування Повітряних Сил опублікувало супутникові знімки військового аеродрому "Саки" у Новофедорівці (Крим), де нещодавно пролунали вибухи.

Супутникові знімки українського військового аеродрому "Саки" у Криму. ДО та ПІСЛЯ "позаштатної ситуації", - зазначили у командуванні:

У командуванні Повітряних Сил зазначають, що судячи зі знімків, на військовому аеродромі постраждали більш як дев'ять літаків:

Як бачимо там не дев’ять, а значно більше демілітаризованих російських літаків! Хто вміє добре рахувати обсмалених рашистів, пишіть нам у коментарях: яку кількість авіатехніки втратили окупанти на аеродромі Саки?!

Нагадаємо, 9 серпня у тимчасово окупованому Криму було чути вибухи з боку російської військової авіабази у Новофедорівці.

В міноборони рф заявили, що причиною вибухів стала детонація авіаційних боєприпасів. Так звана влада Криму заявила, що внаслідок вибухів загинула щонайменше одна людина, дев'ятеро людей постраждали.

Українське Міноборони заявило, що ЗСУ не причетні до цих вибухів.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів, що в результаті вибухів на військовому аеродромі в окупованому Криму загинуло 60 росіян, поранення отримали ще 100.

1