З'явилося відео, як президент Туркменістану спалює наркотики

Бердимухамедов відкрив новий комплекс для спалювання наркотиків
З'явилося відео, як президент Туркменістану спалює наркотики
Гурбангули Бердимухамедов спалює наркотики Фото: скрін з відео
4 Грудня 2020, 07:46
читать на русском

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов відкрив новий комплекс для спалювання наркотиків в 100 кілометрах на північ від Ахшабада.

Президент країни особисто спалив кілька пакетів з наркотиками, кинувши їх до печі, повідомляє місцеве інформагентство TDH.

Бердимухамедову розповіли, що "на об'єкті встановлено три сучасні печі критої та відкритої форми, а також що передові технології, які використовуються в цьому процесі, найбільш ефективні та безпечні як для здоров'я людей, так і для екології".

Глава держави Гурбангули Бердимухамедов відправив кілька пакетів контрабандного товару в розпечене жерло печі, побудованої згідно з міжнародними нормами, що гарантує повне знищення наркотичних засобів. Присутні, наслідуючи приклад лідера нації, взяли участь в акції спалювання наркотиків і психотропних речовин, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Шляхом спалювання були знищені понад 122,5 кг наркотичних засобів.

Портал "Хроніка Туркменістану" опублікував кадри офіційного відкриття печі. На відео також потрапив момент, як президент країни особисто кинув в піч кілька пакетів.

Нагадаємо, у листопаді у столиці Туркменістану Ашхабаді було встановлено позолочений пам'ятник собаці породи алабай. Відкриття провів сам президент Гурбангули Бердимухамедов.

1