Що відбувається з біткоіном - аналіз ситуації на криптовалютному ринку

Андрій Подолян

CEO біржевої платформи cryptorg.net и автор телеграм-каналу про інвестиції FOMOHOMO

Що відбувається з біткоіном - аналіз ситуації на криптовалютному ринку
(Фото: Pierre Borthiry/ Unsplash)
13 Серпня 2021, 16:18
читать на русском
Ринок повинен слідувати за біткоїном, але будуть виділятися деякі монети

Про те, що відбувається з біткоїном на криптовалютному ринку, чого від нього чекати найближчим часом і про нові криптовалютні тренди Праламент.UA розповів CEO біржової платформи cryptorg.net і автор телеграм-каналу про інвестиції FOMOHOMO Андрій Подолян.

Що відбувається з біткоїном на криптовалютному ринку

Дуже хороший відкуп сьогодні стався, закрили тіло вчорашньої свічки - це завжди ознака великої сили.
Ситуація схожа на 3-5 серпня, коли ринок на знижених обсягах робив корекцію і далі слідував потужний відкуп.

Зона 48-50к як і раніше, на мій погляд, магнітить биків і одночасно є хорошим рівнем для набору позицій для шортистів. Цей рівень раніше виступав підтримкою, ціна кілька разів від нього відскакувала. Тепер за класикою підтримка перетворюється в опір.

Що чекає на криптовалютний ринок

Також я давно для себе розмітив п'яти хвильовий рух. На мій погляд, ми зараз в третій хвилі, вона може бути достатньо розтягнута, тому допускаю, що ціна може піднятися навіть вище 50к перед початком четвертої хвилі. Далі корекція в 4-6 тисяч і п'ята хвиля зростання в район 55-56к.

Тренди криптовалютного ринку

В цілому ринок повинен слідувати за біткоїном, але як завжди будуть виділятися деякі монети, які відхиляться від загального руху ринку. Рекомендую звернути увагу на новий тренд - це ігри на блокчейні, куди залучені механізми заохочення гравців у вигляді NFT-токенів. Один з таких ігрових токенів AXS за короткий час злетів більш ніж в 100 разів.

Читайте також

1