Час братися до справ: гороскоп на березень для всіх знаків зодіаку

Початок весни обіцяє успіх активним та наполегливим особистостям, тож виходьте з дому, заводьте нові знайомства та починайте нові проєкти
Ексклюзив
Час братися до справ: гороскоп на березень для всіх знаків зодіаку
1 Березня 2023, 12:21
читать на русском

Овен

Березень обіцяє Овнам нові починання у професійній сфері. Представники знака зможуть відкрити в собі приховані таланти і виявити здібності, про які навіть не підозрювали. Але в особистому житті можливі розлади з близькою людиною. Щоб уникнути гострих конфліктів, намагайтеся рідше вдаватися до критики і не уникайте розмов, якщо ваш партнер намагається поговорити на важливі для нього теми.

Початок місяця для Овнів буде дуже і дуже хорошим. У перші дні у Овнів з'єднується Венера з Юпітером, що позитивно вплине на гроші, любов, шлюб і будь-які партнерські стосунки. Юпітер, керуючий сектором везіння, забезпечує реалізацію планів.

Телець

Зірки обіцяють Тельцям нові перспективи. Ймовірно, на вашому шляху з’явиться людина, яка допоможе не тільки розкрити ваш творчий потенціал, а й підштовхне до досягнення сміливих цілей. Тому будьте відкритими до нових знайомств. У середині місяця зверніть увагу на побутову сферу. Можливе виникнення труднощів, які краще вирішити тут і зараз.

Березень Тельці проведуть в оточенні улюблених людей. На них чекає подарунок здалеку, отримання візи або посвідки на проживання, знайомство з іноземцями. Також в цьому місяці можуть надійти якісь хороші гроші - йдеться про перші числа до 8-9 березня.

Близнюки

Початок весни для Близнюків – час самопізнання і нових відкриттів. Представники знака зможуть ретельно проаналізувати колишні помилки та промахи, розібравшись у їхніх справжніх причинах. Головне — розділяти марне самокопання та продуктивну роботу зі своїми недоліками. Кінець березня – час романтичних знайомств. Багато самотніх сердець зможуть зустріти свою любов.

У березні буде рух, який дозволить швидше реалізувати всі мрії і бажання. Зміни цього місяця будуть пов'язані з роботою, кар'єрою, грошима, досягненнями та цілями. У цьому місяці може бути повідомлення, що стосуються роботи - підвищення, переведення на нову посаду, отримання нових обов'язків, навчання, перепідготовка, отримання сертифіката або ліцензії.

Раки

Зірки радять Ракам бути уважнішими до свого оточення. Є велика ймовірність, що серед ваших близьких людей виявляться недоброзичливці. У будь-якому разі, своїми планами та цілями краще ділитися тільки з перевіреними людьми. Інакше вам можуть поставити чимало палиць у колеса. У середині березня у вас є всі шанси вирішити давні суперечки з близькими людьми. Не бійтеся зробити перший крок до важливої розмови.

Раки в березні можуть поїхати кудись далеко. Повню 7 березня Раки зустрінуть в сьомому будинку, що говорить про поїздки, продажу або купівлю автомобіля, зустріч з родичами. Також в цьому місяці може бути навчання і отримання нових навичок -  все пройде успішно!

Леви

Перший місяць весни обіцяє Левам нові перемоги на професійній ниві. Навіть ті справи та завдання, які раніше давалися з великими труднощами, зараз можуть вирішитись як по маслу. Головне — побороти власну лінь. У справах любовних зірки обіцяють романтику. Навіть ті представники знака, чия пристрасть у стосунках згасла, зможуть розпалити її з новою силою.

Леви в березні будуть займатися інвестиціями, оплатою податків, покупкою чогось коштовного, наприклад, майна. Сатурн залишить Левів без джерела доходів. Наприклад, якщо їх утримував чоловік, у березні він перестане це робити. Однак астролог уточнила, що доходів не стане менше - з'являться нові джерела, які принесуть навіть більше.

Діви

Впевненість у собі — запорука успіху Дів цього місяця. Намагайтеся триматися якомога далі від песимістів, які намагатимуться переконати вас, що всі починання є марними. Налаштуйтеся на те, що удача на вашому боці. І вдалі збіги обставин не забаряться. Наприкінці місяця зверніть увагу на своє здоров’я. Існує ризик загострення хронічних хвороб.

Дів у березні 2023 помітять. Вони будуть в центрі уваги. У них може бути багато діяльності, пов'язаної з комунікаціями, з публічними виступами, інтерв'ю. Сатурн після 8 березня може не дуже добре впливати на романтичні стосунки, випробовуючи Дів і їхніх партнерів на міцність.

Терези

Початок весни обіцяє Терезам емоційні гойдалки. З одного боку, багато складних завдань дадуться вам легко, даруючи відчуття, що за спиною виросли крила. З іншого боку, можливі труднощі у взаєминах із близькими людьми, які можуть кинути тінь навіть на найбажаніший успіх. Щоб уникнути таких перепадів настрою, зірки радять дотримуватися балансу. Не варто йти з головою в роботу, забуваючи про тих, хто поруч із вами. Намагайтеся завжди знаходити час для душевної розмови. Тоді конфліктів та непорозумінь вдасться уникнути.

У Терезів цього місяця може бути прихід грошей, виграш в суді, укладення важливого контракту або в перші дні березня, або в дати близько молодика. До 10 березня Терези можуть проходити співбесіду на якусь посаду або самі будуть брати когось на роботу.

Скорпіони

У цей період головною перепоною на шляху Скорпіонів може стати їхня замкнутість і небажання пускати нових людей у своє життя. За своєю природою, представники знака дуже консервативні. Тому знайомства для них — особистий виклик, приймаючи який, потрібно назавжди залишити зону комфорту. Але якщо віддаватимете перевагу своїй затишній “мушлі”, ви ризикуєте проґавити чимало можливостей і шансів, які разом із новими людьми можуть прийти у ваше життя.

Березень для Скорпіонів - відмінний місяць, щоб почати тривалі проєкти, підписувати договори і так далі. Сатурн, який у Скорпіонів в березні 2023 року входить в п'ятий будинок гороскопа принесе поповнення в родині або новину про вагітність близьких родичів/друзів.

Стрільці

Будьте готові до кардинальних змін. Швидше за все, перед вами з’являться незвичні завдання, а доля відкриє нові горизонти. Головне при цьому не боятися зробити крок уперед. Пам’ятайте, що успіх зараз — ваш надійний союзник. У середині березня зірки обіцяють покращення добробуту. Найімовірніше, у вас з’являться нові джерела доходу.

Березень 2023 року принесе зміни через дві потужні планети. На початку місяця Стрільцям Венера з Юпітером принесуть щедрість, достаток, розширення. Може бути перемога в давній принциповій справі, виграш в лотерею, з'являться думки про розширення сім'ї. Також у березні Стрільцям можуть освідчитися.

Козероги

Не поспішайте ухвалювати рішення. Зараз ваш емоційний стан може підштовхувати вас до поспішних і часто неправильних висновків. Порада зірок – прислухатися до слів близьких людей. Саме такий підхід допоможе уникнути багатьох помилок. Наприкінці місяця можливі спонтанні поїздки. Не відмовляйтесь від можливості змінити обстановку.

Представникам цього знака Зодіаку місяць принесе покупку техніки, а також події, пов'язані з технічним напрямком. Наприклад, Козероги можуть піти вчитися в автошколу або отримати водійське посвідчення. Вони будуть багато їздити, багато спілкуватися, складати іспити, отримувати сертифікати або ліцензії.

Водолії

Перший весняний місяць подарує Водоліям гармонію та внутрішнє оновлення. На багато речей представники знака подивляться під іншим кутом, зробивши при цьому важливі висновки. У любовних справах самотнім серцям зірки обіцяють перспективні знайомства. Цілком можливо, що звичайне побачення, на яке представники знака не зроблять великих ставок, стане початком бурхливого роману.

Березень принесе Водоліям гроші - це може бути державна допомога, аліменти, спадщина, розділ майна або щось в цьому напрямку. З'явиться ясність в тих питаннях, які давно хвилюють. Партнери здивують Водоліїв в хорошому сенсі.

Риби

Цього місяця зірки обіцяють Рибам успіх у фінансовій сфері. Представники знака зможуть відкрити нові джерела доходу. У професійній сфері зірки радять не цуратися складних завдань. Вірте в себе — вам обов’язково вдасться перевершити навіть свої власні очікування. Кінець місяця — небезпечний період щодо конфліктів із близькими людьми. Порада зірок — не вступати у непотрібні суперечки. Наразі серйозні розбіжності можуть з’явитися на рівному місці.

У березні буде актуальною тема особистих кордонів і шлюбу. Наприклад, Рибам доведеться відстоювати свою думку, розв'язувати питання зі своєю другою половинкою. Можливо, доведеться прийняти непросте рішення про розлучення.

Читайте також

1