Час відкинути зайве: гороскоп на жовтень для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на жовтень 2023 пророкує події і вплив планет на кожен знак зодіаку в цьому місяці. Будьте готові до змін і дізнайтеся, як використовувати позитивні енергії цього періоду на свою користь.
Ексклюзив
Час відкинути зайве: гороскоп на жовтень для всіх знаків зодіаку
26 Вересня 2023, 21:43
читать на русском

Затемнення жовтня 2023 року принесуть різкі повороти та зміни у житті більшості людей. Цей період є часом збирання "кармічного врожаю", ми отримуємо результати того, до чого йшли протягом року. Для одних коридор затемнень (з 14 по 28 жовтня) пройде непоміченим, але на представників деяких знаків може вплинути дуже відчутно.

Овен

Ви перебуваєте на переломному етапі, коли йдеться про майбутнє ваших найважливіших стосунків. Завдання полягає в тому, щоб зрозуміти, що має померти, а що потрібно підживити, щоб це дало можливість народитися новому. Для цього необхідно володіти емоційним інтелектом і глибоким самоаналізом. Переконайтеся, що у вас є всі необхідні ресурси, щоб підтримати себе в процесі зміни відносин.

На перший план вийде тема фінансів. Зірки вважають, що представникам знака Зодіаку випаде можливість залагодити затяжні процеси, закрити угоди та ухвалити ключові рішення, які надалі вплинуть на дохід. Саме час замислитись, що треба залишити в минулому, а що слід почати та вдосконалювати для світлого майбутнього.

Вирівнювання планетних сил наповнить вас підвищеною енергією і сильним бажанням досліджувати незвідані території. Не відмовляйтеся від можливостей вирушити в подорож. Ваша здатність до адаптації допоможе швидше долати труднощі та рухатися вперед. Будьте відкриті до нових вражень, які з'являться на вашому шляху - це може означати початок щасливої та позитивної глави у вашому житті.

Телець

Останнім часом ви можете відчувати себе зовсім іншою людиною, навіть ніби в іншому тілі. Ви приділяєте велику увагу своєму здоров'ю, і майбутній місяць не стане винятком.

Тема цього місяця - звільнення простору в звичному способі життя, щоб в нього увійшло більше, що вам дійсно необхідно. Подумайте про чищення та відмову від надмірного або застійного. Виробіть нові моделі поведінки, які будуть живити і підтримувати вас в довгостроковій перспективі.

Рух світил представникам земної стихії приготував зміни і в особистому житті, так і в діловій сфері — співробітництво з деякими партнерами завершиться. З любовними справами не все так гладко: затемнення зобов'яже вибирати. Постарайтеся очистити свій розум та дім від непотрібних думок та речей.

Зовсім скоро поруч із вами опиниться людина, яка стане дуже близькою. І ви раніше навіть не розглядали її серйозно. Але саме вона зможе вас здивувати, вразити нахабством і сміливістю. Якщо ви зважитеся на ризик, то попереду чекає перспективний і яскравий роман.

Близнюки

Зараз саме час зануритися в творчу атмосферу, адже це може дуже допомогти вам впоратися з поточними справами і завершити роботу, яку ви прострочили. Жага натхнення може творити чудеса для вашого психічного здоров'я.

Якщо у вас немає настрою, створіть собі його. Тільки не забувайте про те, що не можна прив'язуватися до результату. Пріоритет віддавайте присутності в процесі. Сенс в тому, щоб дозволити собі зануритися в атмосферу, як це робить дитина, коли він безтурботно грає. Просто пливіть за течією і отримуйте задоволення.

Настає час оновлень, зміни життєвого порядку. Якщо ви не відлинювали від роботи і докладали всіх зусиль, професійне зростання просто гарантоване. Коридор затемнень допоможе набути сміливості у вирішенні сімейних справ, покращити домашню атмосферу. Натхнення та мотивація створять багато можливостей для розвитку та вдосконалення.

Осінь, погода / Фото: Pexels

Важливо не ігнорувати в жовтні запрошення на будь-які заходи або події. Спілкування цього місяця буде дуже корисним і принесе можливості для кар'єрного та особистого зростання. Зірки радять бути відкритими до навчання і різних точок зору. Цінні ідеї часто з'являються тоді, коли ми найменше їх очікуємо, розширюючи наше розуміння світу та відкриваючи нові можливості. Ви не тільки відчуєте особисте зростання, а й прокладете шлях до професійного успіху.

Рак

У наступному місяці щось, пов'язане з вашими близькими стосунками, може пережити переломні моменти змін. Це лише початок, тому не поспішайте робити висновки про найгірші сценарії. Деякі трансформації мають вирішальне значення для вашого оздоровлення та зростання, особливо якщо мова йде про ваше почуття приналежності, щоб ви могли краще культивувати ті стосунки, які вам найбільше потрібні в житті.

Вас доведеться попрощатися з кимось зі свого оточення, прийняти бажання людини віддалитися та здобути самостійність. У цей час експерти не радять виставляти емоції напоказ — збережіть обличчя та обміркуйте кожен крок і слово як слід. Зверніть увагу на улюблених людей, можливо настав час відвертої розмови.

Представники цього знака точно не будуть обділені увагою і почуттями в жовтні. Уже до кінця місяця ви знайдете багато нових і цікавих знайомств. Якщо ви досі перебуваєте в пошуку супутника життя, то намагайтеся не зачинятися від людини, яка опиниться поруч. Вам може суттєво пощастити в коханні, якщо ви перестанете прораховувати ризики. Можливо, ваш ідеальний партнер просто зараз знаходиться перед вами.

Лев

Проходячи важливий етап завершення та переломний момент у вашій роботі та загальному напрямку життя, ви станете більш чутливими до динаміки вашого повсякденного оточення. Ви можете помітити, як все навколо починає змінюватися. Річ у тому, що ви переростаєте звичний простір і хочете рухатися в іншій атмосфері і натовпі. Надайте своєму життю гостроту і змініть звичний хід речей.

Проведіть час із рідними людьми. Можуть відбутися важливі події, які торкнуться близьких та батьків. Затемнення принесе полегшення Левам, які тривалий час зберігали напружену обстановку вдома. Світила подарують правильні ідеї та сили, щоб оновити житло. Можливо, настав час для довгоочікуваного ремонту. Ви могли не помітити, як змінився світ чи оточуючі – спробуйте йти в ногу з часом.

У жовтні ви будете в центрі подій. Стануть у пригоді ваші лідерські якості - ви впевнено крокуватимете вперед, долаючи перешкоди та викликаючи загальний захват. Це гарний час, щоб продемонструвати свої таланти та ідеї. Важливо також бути уважними й не відмовляти в допомозі нужденним. Використовуйте свою творчу енергію і спрямовуйте її на пошук інноваційних рішень, які принесуть користь не тільки вам, а й оточуючим. З вашою природною харизмою ви можете внести позитивні зміни та домогтися успіху в різних сферах свого життя.

Діва

Чи відчуваєте Ви загалом чіткіше відчуття свого місця у світі лише тому, що твердо дотримуєтесь своїх особистих переконань, цінностей та принципів? Такий стан душі теж не є статичним, оскільки люди часто знаходяться в постійному русі. Якщо ви ще цього не зробили, вирушайте в нову подорож, яка навчить вас бачити світ з нового боку. Це допоможе вам зорієнтуватися в придбанні необхідних ресурсів і встановити межі, необхідні для повноцінного життя.

Ви можете вирушити у тривалі поїздки та отримати від них все, про що могли лише мріяти. Відповідний період часу, щоб зайнятися навчанням. Представникам знака Зодіаку зараз необхідно спрямувати свою енергію у правильне річище. Намагайтеся не стояти на одному місці, займіться пошуком нових можливостей для вдосконалення та досягнення цілей.

Самотні Діви, які вже давно мріють про кохання, мають усі шанси зустріти підходящу людину в жовтні. Зустріч буде випадковою, і цілком імовірно вона стане результатом якихось порушених планів. Якщо ви познайомитеся з якоюсь людиною в дуже нестандартній ситуації, то придивіться до неї уважніше - може саме вона стане вашою долею.

Терези

Сонячне затемнення цього місяця відбувається у вашому знаку, що означає для вас початок нових важливих подій, які досягнуть своєї кульмінації навесні 2024 року. Вам потрібно буде подумати про свою особисту відповідність та справжність у будь-якій ситуації, з якою ви маєте справу. Важливе звершення, яке назрівало протягом останніх 18 місяців, нарешті починає вирішуватися. Замкніть коло переживань, з'явившись на важливі прощання і проводи - їх уникнення не призведе до того, що завершення не відбудеться.

Погода Фото: УНІАН

Ви можете задуматися про своє фінансове благополуччя, ці думки призведуть до несподіваних поворотів. Щоб вплинути на доходи та витрати, Терези погодяться на істотні зміни. Проблему вдасться вирішити. Затемнення, що минає, залишить після себе можливості, скористатися якими потрібно, адже вони принесуть душевний спокій.

Зосередьтеся на своїх романтичних стосунках в цьому місяці. Ви зможете посилити зв'язок із тими, хто вам дорогий. Попри те, що ваша творча натура може відійти на другий план у жовтні, ви побачите, що внесення змін до ваших стосунків із партнером відбувається плавно і природно. Це допоможе вам налагодити зв'язок і створити гармонію між вами. Прийміть енергію цього місяця і використовуйте її для зміцнення стосунків із близькими.

Скорпіон

Одним із проявів глибокої внутрішньої роботи є необхідність інтегрувати те, що може здаватися розрізненими частинами вашої сутності. Майбутній місяць досить рефлексивний, і вам пропонується звернути більш пильну увагу на своє здоров'я. Це може виглядати не тільки як турбота про фізичне здоров'я, але і як турбота про ментальне, емоційне і духовне здоров'я. Завершуються важливі події у ваших близьких стосунках. Переключіть увагу на себе!

Зірки можуть змінити вашу особистість: цінності, орієнтири, самосприйняття. Можете сміливо експериментувати зі своїм іміджем, ці спроби змінитись увінчаються успіхом, і навіть більше - ви зможете поглянути на своє життя з боку. Приділіть увагу своєму здоров'ю та не забувайте про емоційний стан.

У жовтні на вас чекають хвилювання. Цей місяць заохочує глибоку саморефлексію і самопізнання. Ви отримаєте цінні уроки, які допоможуть прокласти шлях до світлого майбутнього. Довіряйте своїй інтуїції - вона має стати для вас надійним компасом. Кінець жовтня буде доволі складним, але винагорода буде варта всіх зусиль. Будьте готові прийняти зміни. Використовуйте цей час, щоб глибше зрозуміти себе і зміцнити свої сильні сторони.

Стрілець

Можливо, ви відчуєте покликання приєднатися до нових громадських просторів, де ви зможете познайомитися з людьми та зробити свій внесок. Цей новий початок триватиме аж до весни 2024 року.

Зараз, як ніколи, важливо, щоб ви були невід'ємною частиною рухів, які вам небайдужі. Ви починаєте відходити від цінностей і переконань, орієнтованих на роботу, які раніше викликали у вас нездужання.

Незалежно від вашого бажання секрети проникнуть назовні. Якщо ви діятимете рішуче, наслідки "відпливу" не завдадуть сильної іміджевої шкоди. Зірки також готують вас до тривалих поїздок – це допоможе розвіятися та зустрітися з людьми, контакту з якими завжди заважала відстань. Досліджуйте щось нове та шукайте цікаві заняття, це допоможе добре відпочити та перезавантажитись.

В цьому місяці вам необхідно докласти чимало зусиль на роботі, але вашу працю гідно оцінять, а поставлені завдання буде виконано. Прийміть цей етап зростання і трансформації в професійній сфері, тому що це дасть вам величезний потенціал у майбутньому. Жовтень - це найпродуктивніший період року для вас, тому ви зможете вирішити численні завдання у вашому списку справ. Максимально використовуйте цей час і зосередьтеся на собі. Ваша здатність долати виклики та знаходити практичні рішення допоможуть домогтися бажаного.

Козеріг

У вашій кар'єрі і в цілому в роздумах про свій життєвий шлях відбувається потужна чистка і одночасний розквіт. У вас був час розібратися в тому, що вас приваблює, що приносить вам радість і що сприяє вашому творчому потоку. Не варто недооцінювати важливість своєї наснаги, коли мова йде про вибір. Почуття задоволення - відмінний маркер для позитивного підтвердження обраного вами напрямку.

Наслідки затемнення можуть реалізувати плани, які ви планували з друзями та однодумцями. Результат – підсумки, великі досягнення. Ретельно думайте перед ухваленням важливого рішення, тому що це може вплинути на майбутнє. Не забувайте також приділяти увагу родині та близьким.

Вам слід уповільнити темп у жовтні, підбити підсумки та визначити пріоритети в житті. Скористайтеся цією можливістю, щоб зосередитися на своєму психічному і фізичному здоров'ї. Пам'ятайте, що догляд за собою - це не тільки задоволення, а й необхідна інвестиція в щастя та самореалізацію. Ви будете багато розмірковувати над філософськими питаннями, намагаючись визначити своє місце в житті. Зірки радять розслабитися, відновити сили та зняти стрес. Ви зможете впевнено протистояти майбутнім викликам і готові підкорювати нові вершини.

Водолій

Ви можете дізнатися щось нове, що змінить ваші фундаментальні переконання. Це може бути дуже вузькоспеціалізована тема, як зазвичай, але її ефект доміно на те, як ви бачите світ, може стати доленосним. Це дуже бентежно, але водночас трохи нервує - змінювати свою думку про речі, які ви вважали для себе стабільною реальністю. Настав час відпустити минуле, про яке вам довелося напружено розмірковувати протягом останніх 18 місяців. Рухайтеся вперед з новим почуттям натхнення.

Погода, осінь

Погода, осінь (фото: Pexels)

Цей час стане першим кроком на шляху реалізації масштабних планів. Небесні світила дають вам поштовх, залишають цікаві та позитивні знаки. На перший план вийдуть почуття та емоції, стримувати внутрішні пориви зараз буде дуже непросто. Можете запланувати невелику та захоплюючу подорож.

Жовтень стане сприятливим періодом для тих Водоліїв, які втомилися від швидкоплинних розваг і хочуть уже чогось серйознішого і стабільнішого. Ба більше, вибір до кінця жовтня буде настільки величезний, що потрібно буде пошукати правильні слова, щоб не образити всіх інших. Тому - придивіться особливо уважно до тих, хто вас зараз оточує.

Риби

Уникаючи чогось, ви не позбавляєтеся від цього. Іноді, коли ви обходите стороною важливу проблему, вона стає більш значущою, ніж є насправді. Уникнення може бути корисною стратегією лише в тому випадку, якщо ви дійсно звертаєте увагу на те, чого ви уникаєте пізніше. Іноді найважливіше в житті - це з'явитися, навіть якщо здається, що не можеш або не знаєш, як це зробити.

Підтримуйте зв'язки з людьми, які зараз не поряд, деякі з цих контактів будуть корисними. Затемнення призведе до осяяння, але для деяких планів вам може не вистачати знань. Час зайнятися навчанням. Залишіть свою зону комфорту, це допоможе прийняти зміни, які принесе вам сонячне затемнення.

Націлившись на досягнення мети, необхідно йти до неї, попри жодні перешкоди - тільки в такому разі обставини складуться якнайкраще для вас. Жовтень для цього більш ніж слушний місяць. Утім, із рішучістю у представників знака ніколи проблем не було, тому з великою часткою ймовірності - ви досягнете поставленої мети цього місяця. Головне, вибрати її правильно - буде прикро промахнутися в такий відповідальний момент.

Читайте також

1