Рік тигра наступає за китайським календарем: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи обіцяють, що тигр принесе удачу людям сильним і шляхетним
Ексклюзив
Рік тигра наступає за китайським календарем: гороскоп для всіх знаків Зодіаку
Рік тигра (Фото: shutterstock)
31 Січня 2022, 14:22
читать на русском

Овен (21 березня–19 квітня)

Якщо Овен закриє всі "гарячі" питання у 2021-му, то першому знакові зодіакального кола казково щаститиме у 2022-му, надто в другій його половині. Замість традиційних поривів, Овну доведеться вчитися стратегії й не рубати зопалу: від цього залежить фінансовий достаток, кар’єрний зріст та успіх у всіх життєвих сферах. Якщо ви хочете змінити роботу, саме час. Якщо Овни попрацюють над собою, Тигр допоможе і в кар'єрі, і в любові. До речі, про кохання. Тут однозначно будуть зміни, навіть якщо ви давно в парі. Можливо, другій половинці дадуть хорошу посаду або новий цікавий проєкт, який в цілому вплине на ваше спільне життя.

Телець (20 квітня–20 травня)

Початок 2022-го року для представників другого знаку Зодіаку пасує для занурення у власний внутрішній світ. На цей час Тельцям краще зупинити бурхливу діяльність, адже перед хижим тиграм їм краще "не висовуватися". Щоби досягти багато чого в навколишніх справах, доведеться шукати порад і підтримки у власних думках. Це підготує великий прорив у другій половині року.

У справах амурних і грошових застереження одне: уникайте авантюр, обдурите лише себе. Візьміться за спокійні, може й не такі показні, побутові справи, навчання і спілкування з родиною. І про фінанси: намагайтеся не позичати нікому грошей на сумнівні вигадки або проєкти.

Близнюки (21 травня–21 червня)

У 2022-му представникам цього знаку слід зустрітися віч-на-віч з усіма невирішеними проблемами, до яких Близнюки так і не зважилися підступити 2021-го. Якщо зумієте сприйняти все як захопливу гру, як піднесення, а не випробування, Тигр подвійно віддячить за вміння ризикувати і бути рішучим, але подбати про своє самопочуття та духовне зростання.

Фінансовий гороскоп обіцяє Близнюкам стабільність. Це чудовий час, щоб накопичити "подушку безпеки" або вкладати гроші у вартісні проєкти. Можливо, ви освоїте нову професію або просто поміняєте робоче місце. Переїзд не виключений, не бійтеся змінювати зону комфорту. А от у любові доведеться прислухатися до почуттів, а не діяти лише раціонально.

Рак (22 червня–22 липня)

Список питань для роботи над самооцінкою і вірою в себе такий: не реагувати на непрошену думку інших та управляти власними емоціями. Не дійте спонтанно: поїздки, зміна роботи і розрив стосунків можливі, але тільки за наявності хорошої стратегії. А на початку літа прекрасний час зміцнювати стосунки або й закохатися. Якщо хочете зберегти пару, уникайте бути ініціатором конфліктів.

Є шанси налагодити матеріальне становище: знайти інвесторів, вкласти гроші в успішний проєкт, отримати нову високооплачувану роботу. А нове хобі може згодом стати непоганим джерелом доходу. Не виключена звістка про вагітність.

Лев (23 липня-22 серпня)

Темпераментні й владні Леви блищатимуть в Новому році, якщо не будуть затьмарювати своїм блиском свого дальнього родича Тигра.

Чорний Водяний Тигр обіцяє бути добрим для Левів, які зуміють перебороти свій консерватизм і навчитися нового. Те, що раніше чудово спрацьовувало в кар'єрі та любові, в новому році може виявитися застарілим. Краще підготуватися заздалегідь, ніж потім зализувати рани. Нині не йдеться про глобальні зміни і життя з чистого аркуша: навчіться бачити незвідане у звичному. У 2022 Левам варто бути обережними з фінансами: не найкращий час інвестувати або робити великі покупки. Про кредити навіть не йдеться!

Представники цього знаку мають зосередитися на кар’єрі.  Направте свою енергію у правильне річище – і успіх вам гарантовано.

Діва (23 серпня–22 вересня)

Дівам варто тримати себе в тонусі, психологічному і фізичному, адже на вас чекає низка змін у всіх сферах життя. Якщо хочете рухатися вперед, залишайте позаду всі комплекси та сумніви. Навесні Діви будуть чарівними і знайдуть аж кількох шанувальників. Улітку, щоби розібратися в собі, вирушайте у відпустку без компанії. Сімейних людей може очікувати криза у стосунках. Серед сюрпризів 2022-го можуть опинитися новий шлюб, вагітність, нові проєкти та важливі контракти. Загалом цей рік — рік можливостей для Діви.

Терези (23 вересня–22 жовтня)

Рік Чорного Водяного Тигра порадує представників знаку новими відкриттями на професійному та любовному фронті. Щоби справи просувалися швидше, доведеться попрацювати з оточенням. Чи ті, що навколо вас, щиро радіють вашим перемогам і вміють допомагати? І скільки б ви не розривалися у своєму бажанні догодити всім, все ж у багатьох ситуаціях доведеться вибрати одну сторону.

В коханні варто проявляти ініціативу, тоді шанси знайти половинку різко зростають. У грошових справах стабільними відчують себе ті, у кого є резерви. Перше півріччя несприятливе для серйозних рішень. А от за ремонт можна сміливо братися. Приділіть належну увагу будинку та затишку.

Скорпіон (23 жовтня–21 листопада)

2022-й стане для Скорпіона роком любові. Попрацюйте над власними почуттями, щоби краще розуміти оточення. Відкиньте зайву гордість і залишайтеся вірні тим, хто завжди вірний вам. Від кінця травня до середини літа — час інтриг і напруженості. Перейдіть на улюблені хобі та зустрічі з друзями, Щоби період пройшов з мінімальними втратами нервових клітин, збільшуйте внутрішню гармонію і силу.

Планети допоможуть представникам знаку набути сили і стати самодостатніми. Не бійтеся труднощів: всі проблеми можна вирішити, якщо не стояти на місці. Секрет щастя Скорпіонів 2022 року в оптимізмі! Не опускайте руки і зберігайте здоровий глузд навіть у найскладніших ситуаціях. Все буде добре!

Стрілець (22 листопада–21 грудня)

На амбітних і непередбачуваних Стрільців чекає рік романтики.  Байдуже, у стосунках ви чи ні. Та якщо хочете серйозних стосунків, у рік Тигра краще вчитися компромісам, щоби виграти удвічі більше. Перемоги чекають на Стрільця у роботі: не бійтеся масштабів. Хоча спершу представники знаку зіткнуться з рутиною й тонною зобов’язань. Якщо зважитися на звільнення та відкриття особистого бізнесу, це сприятливо позначиться на фінансовому становищі.

Змінюйте коло спілкування, спосіб життя, позбавляйтеся шкідливих звичок – подайте Всесвіту знак, що ви готові до змін. Цього року деякі Стрільці можуть змінити місце проживання.

Козоріг (22 грудня–19 січня)

Для зазвичай ґрунтовних Козерогів 2022 рік стане випробуванням. Знак, який любить все тримати під контролем, зіткнеться з тим, що доведеться довіритися господареві року. Спонтанність не характерна для Козорога, але іноді треба відпускати ситуацію. Інакше доведеться вплутатися в боротьбу, яка не принесе результатів, але сили відбере.

У любові чекають розриви стосунків, у яких і без того все йшло до фіналу. Та залишивши все непотрібне в 2021, Козоріг отримає друге дихання і натхнення для своїх цілей.

А сюрпризів чимало: спадщина, успіх бізнес-проєктів, кар’єрне зростання. Звісно, все залежить від настрою самої людини, але в будь-якому разі кишені порожніми не будуть. Багато представників знаку відчують, як фінансовий достаток змінить їхнє життя.

Щоб досягти професійних висот, потрібно виявити відповідальність та ініціативність. Завдань буде багато, але про відпочинок теж не забувайте.

Водолій (20 січня–18 лютого)

Початок року буде для Водоліїв інтенсивним у плані роботи. Не все йтиме рівно, але від травня до листопаду Водолій зможе розслабитися і отримувати задоволення. А ще – закохуватися. Чорний Водяний Тигр однозначно на боці Водоліїв у 2022-му!

У фінансовому плані рік не буде стабільним, але ті, хто раніше вдало вклав гроші, отримають хороший результат. І час піклуватися про здоров'я: працюючи на максимумі можливостей, намагайтеся якісно відпочивати і перемикатися на інші справи.

Сім’я – головне для Водоліїв. Можливо, у 2022 році ви зміните місце проживання. А ще зірки пророкують метаморфози у професійному плані. Ідей та можливостей буде багато. Головне, вчасно та правильно їх реалізувати.

Риби (19 лютого–20 березня)

Риби переживатимуть рік змін у багатьох сферах. Від січня до квітня й наприкінці року — вирішальні місяці, у яких можна чекати на нове кохання, нову оселю, роботу або хобі. Дуже доречно в багатьох ситуаціях буде увімкнути інтуїцію, адже інколи логіка тільки заважає почути себе.

Цього року великі шанси знайти свою другу половинку. Багато Риб відчують, що 2022 рік – найкращий в їхньому житті. Друга половина року обіцяє успіх у матеріальному плані. Можлива співпраця з солідним інвестором або просування власного стартапу. Зі здоров’ям теж буде все чудово.

Читайте також

1