Кролик скликає друзів: східний гороскоп на 2023 рік

Найбільшу увагу слід приділити здоров`ю та фінансам
Ексклюзив
Кролик скликає друзів: східний гороскоп на 2023 рік
Рік кролика
1 Січня 2023, 14:23
читать на русском

Головними цінностями для більшості, незалежно від року народження, упродовж 2023 року залишатимуться безпека та збереження власного благополуччя. І справа тут зовсім не в егоїзмі, більше у неспокої та тривозі за своїх близьких, острах втратити те, що надбав за попередні роки із великими зусиллями. Збагнути все, що станеться з нами наступного року, зможемо пізніше, коли багатьом людям доведеться визнавати та виправляти свої помилки. Інколи здаватиметься, що остаточно пануватиме саме егоїзм, адже в теперішніх стресах люди багато чого ризикують втратити. Однак до кінця 2023 року все може повернутися  "на круги своя" можна буде вирізнити чорне, бо біле знову стане білим.

Щур (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Зазвичай підприємливому Щурові вистачає припасів, щоби протриматися до кращих часів. Не час для жорсткої конкуренції, прийдешнього року Щурові краще причаїтися й не входити у конфлікт із господарем року ні в економічній, ні в особистій сфері. Хоча на службі Щури можуть піднятися. Люди цього знаку матимуть прибуток, якщо навчаться правильно розпоряджатися своїми грошима.  Адже не відомо, як поведеться він зі Щуром: як Кролик, чи як Кіт. А з Котом Щурові краще не жартувати.

Щурам випадає можливість  реалізувати себе у творчості. Навчаючи інших, передаючи свій досвід, можуть скористатися часом для самовдосконалення й розвитку.

Щурам варто спробувати якесь нове заняття. Хто зна, може, нове захоплення визначить усе подальше життя.

В цілому рік Чорного Водяного Кролика може принести удачу й щасті Щурам. Їхня амурна сфера розквітне. Самотні представники знаку зможуть знайти цьогоріч кохання цілого життя.

Здоров’я проблем не обіцяє.

Бик (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Люди, що народилися у рік Бика, в рік Кролика не сидітимуть на місці. На них очікують  численні мандрівки –  й задоволення від повернень додому. А другу половину року підопічним Бика рекомендується посидіти вдома: родинне коло й зміцнення стосунків із родиною допоможуть у майбутньому розвитку подій.

Стосунки з оточенням будуть непростими. Особливо неспокійно може бути у професійному житті. Але Бикові слід працювати, не піддаючись на провокації. На загал рік буде спокійнішим і пліднішим, ніж попередній. Це сприятливий час для починання нових справ, нових масштабних проєктів, накопичення стартового капіталу. І отут рекомендується проявити завбачливість: зайві витрати на речі непотрібні можуть призвести до фінансових проблем.

Народжені під знаком Бика будуть насолоджуватися красивим любовним життям, їхній зв’язок з коханими стане міцнішим, ніж будь-коли. Самотнім, можливо, доведеться ще трохи почекати на зустрічі з супутником життя.

З огляду на здоров’я це буде гарний період для Биків.

Тигр (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Запальним Тиграм може випасти спокійний рік,  з великими можливостями для відпочинку та подорожей на початку року. Цієї пори можна розслабитися, адже в майбутньому ізнову знадобляться сили для нових починань, які можуть перетворитися на справу цілого життя. Представникам знаку варто запастися терпінням на цілий рік Кролика і стійко триматися, отримуючи сюрпризи долі – не обов’язково неприємні.

2023 рік обіцяє Тиграм професійний розквіт та удачу. Астрологи рекомендують не цуратися комунікації у професійній сфері: що більше контактів буде у Тигрів, то більше можливостей відкриється перед ними.

До особистого оточення варто поставитися уважно: можливо, відмовитися від одних стосунків, водночас  інші перевести на новий рівень.

Для збереження здоров’я Тиграм варто бути обережними за мінливої погоди й звертатися до лікарів у випадку навіть незначних на перший погляд ознак недуг.

Та не забуваймо, що йдеться про Тигрів. Найменша втрата пильності – і 2023 рік може стати бурхливим і неоднозначним: гучні успіхи чергуватимуться із руйнівними невдачами. Головне – пам’ятати, що за чорною смугою завжди настає біла, яка принесе довгоочікуваний спокій і щастя. Але її слід наближати самим.

Кролик / Кіт (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Кролики/Коти, настав ваш зірковий час! Представники цього знаку чекали своєї пори аж 12 років, нарешті вони отримують статус господарів.  У свій рік Кролики / Коти стануть зірками, які отримають жадану славу.

Кролики / Коти цілий рік перебуватимуть під захистом Фортуни, кожному з них можна сміливо братися за нові справи – навіть влізати в цікаві авантюри, міняти стиль життя. Люди знаку можуть розраховувати на успіх у кар’єрній сфері. А ось коли вони розмірковують про зміну професії чи нового працевлаштування, їм доведеться ще рік почекати.

Щодо фінансів рік буде нерівним. Кролики можуть заробити багато грошей, але тут-таки втратити їх через неуважність і самовпевненість. Відтак Кроликам 2023-го пасує обережність у витратах.

Любовна складова тішитиме, особливо у першому кварталі 2023 року. А в тих Кроликів, що перебувають у шлюбі, можливі деякі проблеми – саме через високий градус амурної діяльності.

Кролик, як ми знаємо, звіринка плодовита, відтак, коли ще й поповнення дочекаються в родині, від колишньої нудьги та депресії й сліду не залишиться!

До здоров’я слід ставитися уважно й не перевантажувати організм ані їжею, ні заняттями. Варто утримуватися й від обтяжливих амурних пригод, щоби уникнути стресів та моральних травм.

Дракон (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Для Драконів рік Кролика стане винагородою за плідну працю. Якщо 2022-го Дракони доклали зусиль й відповідно ставилися до своєї роботи, були чесними у стосунках і рішеннях, то наступного року доля віддячить їм за все. Працелюбність і відданість справі забезпечать Драконам кар’єрний ліфт. Дракона обов’язково поцінують гідно – а він це дуже й дуже любить – і надихатиметься на роботу над новими справами.

Хоча фінансова сфера може поєднуватися і зі злетами, і з падіннями.

Для Драконів 2023-й на загал може стати приємним та веселим, це рік, коли можна й треба виходити в люди та блищати!

Радісний настрій пошириться й на особисті справи. Від початку весни Дракони зможуть нарешті відпочити й присвятити час собі, декому з них випаде побудувати гарні стосунки й навіть одружитися. Одружені Дракони втішно проводитимуть час зі своїми половинками. Хоча до нещодавніх шлюбів може час від часу навідуватися нестабільність.

Аби здоров’я Драконів було міцним, 2023-го астрологи радять представникам цього знаку мати у щоденному розкладі час на вправи та йогу.

Змія (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Для Змій прийдешній рік буде роком клопотів і безлічі справ. Зміям не варто розслаблятися, а слід збирати все найкраще зі своїх обставин. Робота, яку вони виконуватимуть упродовж року, зможе кардинально змінити їхнє життя на краще й принести належне підвищення в кар’єрі. Успішний на загал рік, незважаючи на те, що для цього треба докласти чимало старань і зусиль. Те над чим вони наполегливо працювали, нарешті приноситиме винагороду. Дещо заважатиме кар’єрному зростанню Змій конкуренція з боку колег по роботі. Східний гороскоп пропонує застосовувати в цьому питанні зміїну мудрість та обережність.

У фінансовому плані 2023 рік може бути плідним. Важливо "сортувати" витрати на потрібні й не дуже.

2023-й буде сповнений позитивних змін в особистому житті Змій, забарвленому романтикою та щастям.  Представникам знаку може бути складно приділяти увагу коханій людині, але вони зможуть опанувати цю проблему, підтримуючи баланс між роботою та особистим життям.

Рекомендується не нехтувати здоров’ям  і за найменших симптомів звертатися за медичною допомогою. І не соромтеся цієї обережності: просто час такий.

Кінь (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

У рік Кролика Кінь матиме можливість показати себе в усій  красі, навіть не надто напружуючись. На початку року представники знаку можуть зіткнутися з труднощами, однак згодом тривоги відійдуть, і Коні зазнають прогресу в кар’єрі. Щодо фінансів, то деякі місяці принесуть значні статки, але в інші місяці можливі несподівані збитки. Відтак астрологи пропонують контролювати видатки та убезпечити свої заощадження.

Народжені під знаком Коня зможуть  у 2023-му впорядкувати своє особисте життя: усередині року Кролика Коні мають шанс зустрітися з особою, чиє існування додасть їм сил і сенсів.  Дуже важливо не пропустити цю доленосну мить, і тоді Коні будуть коханими й кохатимуть. Вони насолоджуватимуться особистим життям, якщо зберігатимуть позитивний настрій. Рік Чорного Водяного Кролика обіцяє романтику навіть у давніх, більше того, у шлюбних стосунках.

Натомість у вирі подій варто зберігати обережність у плані здоров’я. Є ризики пропустити інфекції чи загострення хроніки.

Коза (Вівця) (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Козам 2023-го, ймовірно, доведеться протидіяти деяким труднощам. Однак ці випробування лише зміцнять їх. Крім того, існує ймовірність знайти покровителя, який дозволить справам жваво бігти вгору.

Козам варто готуватися до значних звершень. Їхня важка праця  знайде винагороду, їхні вміння та навички забезпечать їм кар’єру. А ще варто навчатися чогось нового: усе надбане розширить сферу ваших можливостей. Можуть тривожити фінансові проблеми, якщо представники знаку не навчаться витрачати гроші розважливо.

В особистому житті слід відмовитися від агресії до партнера, якою б напруженою не здавалася ситуація. Треба залишати коханій людині вільний простір. Якщо це не ваша людина – навіть клітка не допоможе.

Для здоров’я Кози рік Кролика може бути доволі небезпечним. Представникам цього знаку треба слідкувати за здоров’ям і не нехтувати обстеженнями. Підірване здоров’я здатне потягнути за собою безліч проблем – як моральних, так і фінансових. У сфері здоров’я існує висока ймовірність нещасних випадків. А ще 2023 року Козам слід турбуватися про здоров’я їхніх дітей.

Мавпа (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Для Мавп 2023-й – це мирний, благословенний, щасливий період. Вони готові вносити зміни до життя,  які принесуть чудові результати.

Складний період кар’єрних падінь 2022-го врешті-решт зміниться зростанням. Мавпам варто зосередитися на досягненні власних цілей і рухатися далі в правильному напрямку. У рік Кролика вони зможуть піднятися кар’єрними сходами, повною мірою реалізуватися й проявити себе перед керівництвом, за що отримають бажану винагороду.

Та й узагалі: від пліток до розваг – усе у Мавп буде на високому організаційному рівні.

Покращиться їхній зв’язок із другою половинкою. Мавпи більше дізнаються одне про одного. Вільні представники знаку, які не готові закохатися всерйоз, не повинні примушувати себе до цього. Для всього свій час: вони ще зустрінуть потрібну людину.

Але  потураючи своїм недолікам, Мавпа ризикує втратити почуття міри. А це загрожує негативними наслідками.

І, безперечно, варто убезпечитися від застуд, які супроводжуватимуть Мавпу в рік Кролика.

Півень (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Китайський гороскоп обіцяє Півням 2023-го злети й падіння. Прийдешнього року Півні можуть зіткнутися з певними фінансовими труднощами: представникам цього знаку слід більш обачливо розподіляти свої статки й не розпилюватися на безсистемні забаганки.

Не завадять пильність і обережність, правило не втручатися в жодні суперечки та дискусії. Півні, що міркують про зміну роботи чи кар’єри, мають поки що утриматися від цього. Фінансова стабільність буде досягнута лише тоді, коли Півні будуть вкладатися у свої можливості. Витрати не повинні перевищувати доходи, а ще рекомендується заощаджувати на важкі дні. Інакше наприкінці 2023-го Півні можуть залишитися "з діркою від бублика".

Одруженим представникам цього знаку слід навчитися поєднувати особисте й професійне життя. Інакше це може розсердити вашу половинку. Не варто боятися важких розмов, адже вони – єдиний спосіб вирішити проблеми на краще. Вільні та готові віддати своє серце коханню Півні можуть 2023-го зустріти належного партнера.

А от здоров’я особливо турбувати не повинне.

Пес (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Чорний Водяний Кролик охоче допомагатиме Псам. А Пси, своєю чергою, мають бути готовими до успіху й достатку. Прийдешнього року в тих, хто народився під знаком Пса, буде багато клопотів, можливі переїзди. Цей рік буде сприятливим для того, щоби поміняти атмосферу разом із місцем проживання – і нарешті жити собі на задоволення. 2023-го Пси отримають хороший прибуток, але ризикують зіткнутися із заздрощами у колективі. Астрологи рекомендують набратися терпіння й не робити різких рухів. Пси вміють керувати своїми фінансами, тож незначні фінансові струси наступного року їх не злякають.

Життя притишується й мирно котить наїждженими рейками. Гарний час для налаштування комфорту й родинного тепла. Рік, між іншим, найбільш сприятливий для того, щоби взяти шлюб. У коханні астрологи радять вийти із зони комфорту і спробувати щось нове. Скажімо, вирушити з партнером у подорож, під час якої можна наочно показати, наскільки ваша половинка для вас дорога.

Хоча питання здоров’я недооцінювати не можна. Рекомендований здоровий спосіб життя: спорт, спокійне реагування на стреси і здорове харчування.

Кабан (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Для народжених під знаком Кабана рік триватиме плавно й без особливих проблем: представники цього знаку займатимуться улюбленими справами й не боятимуться, що щось піде не за планом. Головне в цьому році для Кабанів – знайти себе справжніх.

Усе, про що мріялося Кабанам, нарешті прийде до них. Рік Кролика буде корисним, оскільки важка робота Кабанів почне нарешті окупатися. Однак представники цього знаку повинні уникати розширення свого бізнесу 2023-го, оскільки ризикують зазнати збитків.

Тобто Кабана краще "не смикати" безладно. Він втомився і не від того, щоби відпочити…

У коханні Кабани повинні поводитися так, щоби партнер відчував себе щасливим. Це зміцнить стосунки. Коханих слід змусити відчувати себе особливими.

Вільні Кабани також знайдуть собі пару, і це стане початком їхньої романтичної казки.

Та організм не подарує Кабанові, якщо він не відмовиться від стресових ситуацій та від напруження. Варто зайнятися йогою та медитаціями, зробити здорове харчування своєю повсякденністю.

Однак зауважимо: шукаючи свій прогноз, зверніть увагу на дату свого народження, адже Новий рік за східним гороскопом не збігається з нашим календарним.

Читайте також

1