11 людей вбито, 12 поранені: наслідки обстрілу Дніпропетровської області

Ворог з "Градів" двічі вдарив по Нікопольському району
11 людей вбито, 12 поранені: наслідки обстрілу Дніпропетровської області
Наслідки обстрілу в Дніпропетровській області Фото: https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko
10 Серпня 2022, 09:02
читать на русском

Серед ночі 10 серпня ворожа російська армія атакувала з "Градів" Дніпропетровську область.

Як повідомив голова області Валентин Резніченко, внаслідок обстрілів 11 людей загинули, 13 отримали поранення.

Трагічна ніч... У Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила - 13. Ворог двічі обстріляв район з "Градів". Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках. Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро - у лікарні, семеро з них важкі, - розповів він (досьє на Резніченка).

За його словами, після обстрілів у місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень.

Виведена з ладу лінія електропередач. Кілька тисяч марганчан без світла. Працюють аварійні бригади електриків.
У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка. Її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Постраждало подружжя. Жінка з пораненнями у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома. У селі пошкоджені 11 приватних будинків та газогони. До тисячі людей без газу, - додав Резніченко.

Нагадаємо, вночі 9 серпня російські солдати обстріляли Нікопольський та Синельниківський райони Дніпропетровської області. На щастя, обійшлося без загиблих.