18 тисяч та соцпакет: у КМДА розповіли про заробітки паркувальників

У столиці розширюють склад оновленої Інспекції з паркування
18 тисяч та соцпакет: у КМДА розповіли про заробітки паркувальників
Платна парковка у Києві (Фото: КМДА)
27 Листопада 2021, 07:03
читать на русском

Київська мерія оголосила про набір інспекторів з паркування та оголосила, які умови пропонує робітникам.

За словами заступника голови КМДА Костянтина Усова, місто розширює склад оновленої Інспекції з паркування.

Ми шукаємо воїнів порядку на дорожньо-транспортній мережі міста. На вулиці Мечникова, на Центральному залізничному вокзалі, на Бессарабці, на велодоріжках, біля бізнес-центрів – у кожному куточку міста нам необхідна допомога, – зазначив Усов.

Чиновник запевнив, що столиця пропонує конкурентну зарплатню, хороший соцпакет, "класну форму", сучасне технічне обладнання, а також "свій захист, підтримку та повагу".

Оголошення про роботу Фото: https://t.me/usov_ua/217?single

Він дав номери телефонів, за якими в будь-який час чекають дзвінків потенційних працівників – (044) 366 63 08 та (063) 248 33 13.

Якщо зайти на портал державних вакансій, то можна побачити голий оклад у 5500 грн. Хай це нікого не демотивує – фактичні суми вже після податкових відрахувань значно більші й цілком достойні. Гляньте копію реальної відомості виплати заробітних плат інспекторам за останні місяці, – заявив  Усов.

Він додав, що в Києві паркувальники можуть заробляти 18 тисяч гривень.

Зарплати паркувальників Фото: https://t.me/usov_ua/217?singleНагадаємо, що Київська міська державна адміністрація затвердила нову структуру Департаменту транспортної інфраструктури, в якій зазнала змін й Інспекція з паркування: замість 10 районних відділів тепер буде один великий відділ зі значно збільшеним штатом.

Читайте також

1