60 людей загинули після авіаудару по школі в Луганській області - фото

Рашисти атакували навчальний заклад у смт Білогорівка
Головне
60 людей загинули після авіаудару по школі в Луганській області - фото
Авіаудар по школі на Луганщині Фото: facebook.com/lugdsns
8 Травня 2022, 10:09
читать на русском

Російські бойовики 7 травня здійснили авіаудар по школі у смт Білогорівка Луганської області. За попередньою інформацією, загинуло близько 60 людей.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

О 16:37 7 травня в Білогорівці внаслідок російського авіаудару виникли пожежі в будівлі школи на площі близько 300 м кв. та в будинку культури. Пожежу ліквідовували майже чотири години, потім проведено розбирання завалів та, на жаль, знайдені тіла двох загиблих. Евакуйовані з-під завалів 30 осіб, семеро з яких поранені. Скоріш за все, усі 60 осіб, що залишалися під уламками будівель, загинули, - написав він.

Гайдай уточнив, що окупанти скинули на школу, в якій перебувало до 100 людей, авіабомбу.

Головне управління ДСНС України у Луганській області повідомляє, що минулої доби міста Луганщини були під щільним вогнем рашистів.

У місті Лисичанськ снаряди потрапили у гаражі, СТО, житлові будинки.

У місті Сєвєродонецьк ворог обстріляв житлові будинки.

Гайда розповів, що 7 травня російські вбивці також накрили "Градами" житловий сектор Привілля, їхні снаряди потрапили у житлові будинки. Загинули двоє дітей. Жінка та ще дві дитини важко поранені.

Хлопчиків 11 та 14 років знайшли без ознак життя. Ще дві дівчинки 12 та 8 років і жінка 69 років - отримали поранення. На місці досі працюють поліцейські, жертв може бути більше. "Руський мир"» відбирає життя в нашого майбутнього - у наших діток. Евакуюйтеся! Подбайте про дітей, - зазначив він.

Нагадаємо, що глава Луганської ОВА Сергій Гайдай закликав жителів області евакуюватись до більш безпечних місць, доки росіяни не забрали документи та не вивезли у невідомому напрямку.

Читайте також