600 російських вояків влаштували бунт та не пішли на Одесу

Морські піхотинці не захотіли воювати
600 російських вояків влаштували бунт та не пішли на Одесу
Війна на Донбасі, військові Фото: facebook.com/pressjfo.news
13 Березня 2022, 00:16
читать на русском

Поблизу Одеси 600 російських морських піхотинців не захотіли воювати та влаштували бунт.

Про це СБУ повідомив полонений російський сапер.

За його словами, бунти вже почали виникати серед російських військових.

Під Одесою 600 морпіхів збунтувалися і не вийшли з судна, бо зрозуміли, що відбувається, - розповів він.

На допиті в СБУ російський вояка розповів, що армійське керівництво рф відновило практику "розстрільних загонів" – ешелонів, які йдуть за основними силами і вбивають тих, хто хоче втекти.

За його словами, в ході просування вглиб України армія окупантів починає усвідомлювати, що у них далеко не миротворча місія.

Але нам дали зрозуміти, що назад ми не повернемося, бо за нами їдуть ешелони, що вбивають дезертирів, які намагаються повернутися додому, - зізнався полонений.

Служба безпеки також перехопила розмови окупантів - у Харкові їм дали команду стріляти в цивільних.

З розмови бойовиків стало відомо, що з 2 тисяч представників так званої "ЛНР", які захотіли штурмувати Харків, зараз у живих залишилися лише 20-25 осіб.

Нас тут мало, нас оточили. Тепер нам дали команду всіх ху*рити, всіх підряд: цивільні, діти не діти… всіх ху*рити, всіх. Ось щойно снайпер, який на вишці сидів, трьох за парканом вбив, які просто ліхтариком в нашу сторону світили, – говорить на перехопленій СБУ розмові один з окупантів.

Нагадаємо, що російський військовий, який потрапив в полон до українських захисників, зізнався, що їхав не на "навчання", а на війну в Україну. На захоплення Харкова окупантам дали три дні.

Читайте також

1