99-річного британського принца Філіпа лікують від проблем із серцем

Крім того, повідомляється, що у нього "була інфеція"
99-річного британського  принца Філіпа лікують від проблем із серцем
Принц Філіп (Фото: ВВС)
2 Березня 2021, 02:01
читать на русском

Чоловіка британської королеви Єлизавети ІІ перевели до найбільш технологічного госпіталю Лондона - лікарні Святого Варфоломія через проблеми з серцем.

Про це пише видання People.

Букінгемський палац повідомив, що герцога Единбурзького продовжать лікувати від інфекції, а також обстежать серце у зв'язку з "уже наявним захворюванням".

Герцог почувається комфортно і реагує на лікування, але, як очікується, залишиться у лікарні як мінімум до кінця тижня, - йдеться у заяві.

Найповнішу інформацію про стан 99-річного принца журналістам вдалося отримати від його молодшого сина, принца Едуарда. 23 лютого в інтерв'ю Sky News він сказав: "Наскільки мені відомо, а я розмовляв з ним на днях, йому набагато краще. Він з нетерпінням чекає виходу, що є найбільш позитивним моментом. Тому ми тримаємо пальці схрещеними".

Читайте також

Нагадаємо, принц Філіп перебуває в лікарні вже два тижні. 16 лютого принца Філіпа госпіталізували з інфекцією у приватну лікарню короля Едуарда VII. Спочатку представники палацу запевняли, що госпіталізація була "запобіжним засобом", і що хвороба принца не пов'язана з Covid-19.