Актор Остап Ступка може сісти на три роки за п`яну ДТП

Наступне судове засідання у справі Ступки заплановане на 23 листопада
Актор Остап Ступка може сісти на три роки за п`яну ДТП
Остап Ступка
15 Листопада 2023, 11:37
читать на русском

Українського актора Остапа Ступку, який влаштував дорожньо-транспортну пригоду у центрі Києва, хочуть посадити на три роки.

Такі вимоги висловили прокурори, передає пресслужба Київської міської прокуратури.

Крім цього знаменитості хочуть заборонити керувати авто протягом наступних п'яти років.

"Прокурор в дебатах просив визнати обвинуваченого винним у пред'явленому обвинуваченні за ч. 2 ст. 286-1 КК України та призначити йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на п'ять років", – йдеться в повідомленні.

Наступне судове засідання у справі Ступки заплановане на 23 листопада.

Нагадаємо, 6 квітня правоохоронці оголосили підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху українському актору Остапу Ступці, який влаштував аварію у Києві. У разі доведення вини - йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

За версією слідства, нетверезий водій авто Range Rover, рухаючись вулицею Федорова до перехрестя з вулицею Малевича, виїхав на зустрічну смугу, скоївши наїзд на припарковану машину Mitsubishi. У результаті постраждав чоловік, що перебував у цьому авто. Його шпиталізували із травмами різного ступеня тяжкості. Алкотестер показав, що Остап Ступка на момент аварії перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Суд відправив Ступку на нічний домашній арешт. Під час засідання актор говорив, що усвідомив свою провину та розкаявся. Також він називав ДТП "фатумом".

Читайте також

1