Актор продовжить грати: у столичному театрі відреагували на п`яну ДТП Ступки

Ступка нині перебуває під домашнім арештом за ДТП з потерпілими
Важливо
Актор продовжить грати: у столичному театрі відреагували на п`яну ДТП Ступки
Остап Ступка
10 Квітня 2023, 18:50
читать на русском

У Національному академічному театрі імені Франка вперше висловилися про інцидент з провідним актором Остапом Ступкою, який на початку квітня у стані алкогольного сп'яніння протаранив легковий автомобіль в Києві і був відправлений під нічний домашній арешт щонайменше на два місяці.

У Національному академічному театрі імені Франка, де працює Ступка, вперше прокоментували цей інцидент. Варто відзначити, що нещодавно в театрі вже показали спектакль "Коріолана", де раніше грав актор. Його там замінив Віталій Ажнов.

"Остап Ступка - актор нашого театру. Ми цінуємо його акторський талант, любимо і поважаємо як колегу. Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом. Звичайно, ситуація, яка сталася, глибоко засмутила всіх. Ми бажаємо потерпілому якнайшвидшого одужання", - прокоментували на Facebook-сторінці театру.

Нагадаємо, правоохоронці оголосили підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху українському актору Остапу Ступці, який влаштував аварію у Києві. У разі доведення вини - йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

За версією слідства, нетверезий водій авто Range Rover, рухаючись вулицею Федорова до перехрестя з вулицею Малевича, виїхав на зустрічну смугу, скоївши наїзд на припарковану машину Mitsubishi. У результаті постраждав чоловік, що перебував у цьому авто. Його шпиталізували із травмами різного ступеня тяжкості.