Американець виграв у лотереї понад 700 млн доларів

Його квиток збігався з усіма шістьма номерами лотереї
Американець виграв у лотереї понад 700 млн доларів
Лотерея (фото: з відкритих джерел)
22 Січня 2021, 02:08
читать на русском

20 січня американець штату Меріленд зірвав джекпот в лотерею Powerball на суму 731,1 млн доларів.

Про це повідомляє CNN з посиланням на звіт відомої американської лотереї.

Один проданий квиток у штаті Меріленд збігався з усіма шістьма номерами лотереї Powerball у середу ввечері та став виграшним і четвертим за розміром джекпотом в історії Powerball, - йдеться у звіті Powerball.

Зазначається, що щасливий власник квитка матиме вибір: або отримати 731,1 млн доларів частинами, що будуть виплачені 30 виплатами протягом 29 років, або отримати одноразову виплату у сумі 546,8 млн. Обидва варіанти виграшу зазначені без урахування податку.

Читайте також

Нагадаємо, що британець Джеймс Хаулс випадково викинув свій жорсткий диск, на якому зберігався електронний гаманець з 7500 біткоїнів на суму 210 млн фунтів (287 млн доларів) і тепер просить владу про допомогу, щоб пошукати його на звалищі.

Хаулс пообіцяв віддати 25% від вартості біткоїнів жителям свого міста в Уельсі (це приблизно 71,5 млн доларів), проте адміністрація міста заявила, що ліцензія не дозволяє проводити розкопки на території звалищ.

Чоловік навіть пообіцяв, що у разі, якщо жорсткий диск буде знайдений, він одразу передасть частину грошей в фонд боротьби з коронавірусом для жителів Ньюпорта.

1