Apple презентує iPhone 14 на початку вересня - ЗМІ

Новий телефон не матиме "чубчика" на екрані, він буде замінений отвором у формі таблетки
Apple презентує iPhone 14 на початку вересня - ЗМІ
Офіс Apple
18 Серпня 2022, 15:38
читать на русском

Американська технологічна компанія Apple планує 7 вересня провести презентацію нової лінійки iPhone 14 та Apple Watch Series 8.

Про це повідомляє Bloomberg, зазначивши, що стандартний iPhone 14 буде схожим на iPhone 13.

Компанія відмовиться від 5,4-дюймової версії та додасть модель із 6,7-дюймовим екраном. Це вперше, Apple випустить iPhone не Pro-версії з дисплеєм такого розміру.

Apple планує суттєві зміни для iPhone 14 Pro. Новий телефон не матиме "чубчика" на екрані, він буде замінений отвором у формі таблетки для датчиків Face ID та отвором для камери.

Також в iPhone 14 Pro буде додано швидший чіп, а для звичайних моделей збереже чіп A15 з iPhone 13.

Можливий вигляд нового iPhone / Фото: БЕН ҐЕСКІН

Найбільші зміни в 14 Pro стосуються камери, яка може здаватися споживачам трохи більшою. Ці моделі отримають 48-мегапіксельну ширококутну камеру разом із 12-мегапіксельною над ширококутною та телефото сенсорами. Компанія планує покращити запис відео та час автономної роботи.

Зазначається, що до останніх годинників Apple, відомих як Series 8, Apple додасть функції жіночого здоров’я та датчик температури тіла. Стандартний годинник виглядатиме подібно до Series 7, але нова модель орієнтована на прихильників спорту.

Годинник матиме більший дисплей, титановий корпус, нові функції відстеження фізичної активності та більший час автономної роботи.

Крім цього, у вересні планується запуск iOS 16 і watchOS 9, а у жовтні компанія планує випустити macOS Ventura разом із iPadOS.

Нагадаємо, що компанія Apple може відкласти запуск iPhone 14 через візит спікера Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі до Тайваню.

Читайте також