Apple розробитить функції з вбудованим штучним інтелектом для всього спектра своїх пристроїв

У компанії мають намір додати підтримку ШІ в усі свої гаджети, а також у багато сервісів.
Apple розробитить функції з вбудованим штучним інтелектом для всього спектра своїх пристроїв
штучний інтелект
25 Жовтня 2023, 21:49
читать на русском

Американська компанія Apple планує розробити функції з вбудованим штучним інтелектом для всього спектра своїх пристроїв. На це технологічний гігант витратить близько 1 млрд доларів.

Про це повідомляє  Bloomberg.

Одним із найінтенсивніших і наймасштабніших напрямів діяльності компанії Apple наразі є її зусилля з реагування на ажіотаж навколо штучного інтелекту, що охопив технологічну галузь.

Так, компанія створила власну велику мовну модель під назвою Ajax і запустила внутрішній чат-бот під назвою Apple GPT для тестування функціональності. Наступним важливим кроком буде визначення того, наскільки ця технологія відповідає вимогам конкурентів і як Apple застосовуватиме її у своїх продуктах.

У компанії мають намір додати підтримку ШІ в усі свої гаджети, а також у багато сервісів. Крім того, інженери Apple працюють над інструментом на базі штучного інтелекту для розробників, який дасть змогу створювати додатки та сервіси.

Нагадаємо, американська компанія Apple наприкінці жовтня проведе неанонсований захід, на якому представить нові версії iMac і MacBook Pro.

Читайте також

1