Арешт квартири та авто в розшуку: нардепка Устінова розповіла про поліцейського, який вимагає з неї 80 тисяч (фото)

Вона має сплатити майже 80 тисяч гривень компенсації за моральну шкоду слідчому поліції Шевцову
Арешт квартири та авто в розшуку: нардепка Устінова розповіла про поліцейського, який вимагає з неї 80 тисяч  (фото)
Олександра Устінова (фото: https://www.facebook.com/ustinova.alexandra)
26 Серпня 2021, 16:34
читать на русском

На квартиру народної депутатки України від партії "Голос" Олександри Устінової наклали арешт, а автомобіль оголосили в розшук через позов проти неї від заступника Головного слідчого управління поліції Євгена Шевцова.

Про це повідомила нардепка "Голосу" Олександра Устінова на своїй фейсбук-сторінці.

І якщо що - це не першоквітневий жарт, а новий "привіт" від нашої нової "реформованої" поліції. Все через те, що маю сплатити майже 80 тисяч гривень компенсації за завдану моральну шкоду цілому заступнику Головного слідчого управління поліції, - написала Устінова.

За її словами, Шевцов публічно на своїй сторінці в фейсбуці обізвав її, на що вона сказала йому, що він не достойний бути офіцером. Через це заступник Головного слідчого управління поліції подав шість судових позовів проти Устінової.

Про те, що наш найкращий Печерський суд виніс таке рішення я навіть не знала. Дізналася я про те, що маю заплатити майже 3-місячну зарплату бідному, травмованому такою фразою, заступнику керівника Головного слідчого управління Нацполу на крузаку я з “Дії”, де мені прийшло повідомлення про виконавче провадження по мені, - говорить нардепка.

Як зазначається, повідомлення про компенсацію надійшло в липні, а суд відбувся в лютому.

Нагадаємо, народний депутат України від партії "Голос" Олександра Устінова у декларації про доходи за 2020 рік в розділі цінне рухоме майно зазначила "собаку-тапки-погризяку" і "котика-муркотика".

Читайте також

1