Арестович про стан Кравчука після операції: все вдало, тьху-тьху-тьху

Наразі Кравчук у Німеччині проходить реабілітацію
Арестович про стан Кравчука після операції: все вдало, тьху-тьху-тьху
Леонід Кравчук (фото: УНІАН)
21 Жовтня 2021, 12:56
читать на русском

Позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів, як почувається перший президент України, голова української делегації в ТКГ по Донбасу Леонід Кравчук після операції на серці.

В етері телеканалу "Наш" Арестович зазначив, що наразі Кравчук знаходиться у Німеччині, де проходить реабілітацію після хірургічного втручання.

З паном Кравчуком - дещо делікатне питання, родичі просять не коментувати. Проте, оскільки є суспільний інтерес, то можу зазначити, що він проходить зараз реабілітацію в Німеччині. І кажуть рідні та близькі, що вона доволі успішна, - сказав він.

Арестович не зміг сказати, коли Кравчук закінчить реабілітацію та повернеться до України.

Чи зможемо ми його побачити до кінця року - невідомо, але вже добре те, що в його такому віці все проходить вдало. Тому що він сам казав напередодні операції, я з ним спілкувався, що процент на успіх не такий великий. 86 років людині, операція на серці... Але з усім тим все вдало, тьху-тьху-тьху. Маю сподівання, що він оговтається, - сказав він.

Нагадаємо, 28 червня Кравчук уперше не прийшов на святкове засідання в Раду до Дня Конституції через погане самопочуття. 29 червня стало відомо, що перший президент України Леонід Кравчук переніс операцію на серці.

Пізніше в  Офісі президента заявили, що поки що не розглядають можливість заміни 87-річного голови української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу

Як відомо, Кравчук з липня 2020 року є головою української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі на громадських засадах.

Читайте також