Авіаналіт рашистів на Луганську область: четверо загиблих та четверо поранених

Окупанти збільшили кількість атак на Сході України
Авіаналіт рашистів на Луганську область: четверо загиблих та четверо поранених
Наслідки обстрілу Луганської області Фото: https://www.facebook.com/sergey.gaidai.loga
19 Травня 2022, 11:02
читать на русском

Четверо людей загинули та ще четверо отримали поранення після авіаударів російських бойовиків по населених пунктах Луганської області 18 травня.

Про це повідомив голова Луганської обласної держадміністрації Сергій Гайдай.

За його словами, рашисти збільшили кількість атак на регіон:

Учора орки безрезультатно штурмували Нижнє та Катеринівку. Вночі штурм Золотого-4 теж закінчився без успіху для росіян. Вели наступ на Устинівку (Лисичанська ОТГ), він провалився, росіяни успіху не здобули. Аби захопити Гірську громаду, росіяни дотримуються своєї тактики "стерти з лиця землі" і щодня без зупину гатять по мирних населених пунктах.

Гайдай повідомив, що минулої доби противник з авіації бомбив Катеринівку, Оріхове, Тошківку, Золоте. Також дісталося Лоскутівці (Лисичанська ОТГ). Пошкоджено десятки будинків.

За його словами, найбільше дісталося Сєвєродонецьку: "Пошкоджено вісім будинків, були численні пожежі, які не неможливо було гасити через постійні обстріли. Четверо людей загинули".

Внаслідок обстрілів у Лисичанську рашисти зруйнували останню працюючу підстанцію, в області світла немає. В місті поранень дістала жінка, їй відірвало руку, - додав очільник області (досьє Гайдая).

Нагадаємо, 17 травня, в Луганській області російські окупанти обстріляли з "Градів" евакуаційний автобус, серед пасажирів якого були й діти.

Читайте також

1