Обстріли рашистами Луганщини: палають цілі житлові квартали

Окупанти з важкого озброєння знищують будинки мирних мешканців регіону
Обстріли рашистами Луганщини: палають цілі житлові квартали
Пожежа після влучання снаряду Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
15 Квітня 2022, 14:27
читать на русском

У Луганській області російські солдати з різних видів озброєння продовжують обстріли Сєвєродонецька, Рубіжного, Кремінної, Лисичанська, Новодружеська, Попасної, Гірського та Золотого.

Як повідомили у ДСНС, внаслідок обстрілів палають цілі житлові квартали.

Пожежа Фото: https://t.me/dsns_telegram/6038

На жаль, є загиблі та поранені мирні мешканці, - додали у Службі порятунку.

За даними ДСНС, останніми днями Кремінна знаходиться під щільним ворожим вогнем. Окупанти гатять по житловому сектору. 14 квітня внаслідок обстрілів одна людина загинула, п’ятеро поранені.

Пожежа Фото: https://t.me/dsns_telegram/6038

Але попри обстріли пожежно-рятувальним підрозділам ДСНС області вдалося ліквідувати всі пожежі, що сталися в місті. Також вогнеборці Луганщини ліквідовували пожежі житлових будинків в Сєвєродонецьку, Золотому, Лисичанську, - йдеться у повідомленні.

Пожежа Фото: https://t.me/dsns_telegram/6038

Рятувальники закликають громадян евакуюватися із зони бойових дій, але деякі люди продовжують знаходитися в підвалах та бомбосховищах, їм доправляють воду та гуманітарні набори.

Нагадаємо, російські військові закінчують підготовку до масштабної битви за Донецьку та Луганську області. Бої знову активізувались в регіоні. Окупанти постійно намагаються здійснити наступ.

Противник планує вийти на географічні межі та зайняти обидві області. При цьому окупанти використовують важке озброєння, атакуючи житлові масиви.

Читайте також

1