Автівку розірвало на дві частини: у ДТП в Польщі загинуло троє українців (фото)

Водій на великій швидкості наїхав на електричний стовп
Автівку розірвало на дві частини: у ДТП в Польщі загинуло троє українців (фото)
Смертельна ДТП у Польщі Фото: rmf24.pl
30 Вересня 2021, 23:04
читать на русском

У Польщі, поблизу населеного пункту Жгув неподалік Лодзі, сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода з українцями. Внаслідок аварії загинуло троє людей, ще одна українка - у лікарні.

Про це розповіла речниця поліції Лодзького воєводства Йоанна Концка у коментарі RMF24.

Зазначається, що загиблими є двоє чоловіків віком 23 і 25 років і 23-річна жінка. У лікарні перебуває 25-річна жінка.

Вдалося підтвердити, що в автомобілі на польській реєстрації подорожували четверо громадян України, вони проживали у Вроцлаві, - зазначила Концка.

За її словами, двоє із загиблих, ймовірно, були подружжям.

Як попередньо з'ясувала поліція, українці подорожували на автомобілі BMW. Дорогою національного значення №91 у напрямку міста Катовіце водій втратив контроль над транспортним засобом та на великій швидкості наїхав на електричний стовп. Автівка розпалася на дві частини.

На місці працювали рятувальники зі спеціальним обладнанням, оскільки постраждалих потрібно було деблокувати з понівеченої автівки.

Смертельна ДТП у Польщі Фото: rmf24.pl

У ДТП також постраждали два інші автомобілі, але обійшлося без постраждалих. Розслідування справи цієї ДТП перебуває під контролем прокуратури у Лодзі.

Нагадаємо, що у Польщі автобус, який перевозив дітей дошкільного віку, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок аварії постраждали четверо дорослих, які супроводжували дітей.

Читайте також

1