Авто нардепа-слуги підпалили у Рівненській області - фото

Серед ночі невідомий пробрався на подвір'я та кинув під іномарку запальну суміш
Авто нардепа-слуги підпалили у Рівненській області - фото
Підпал авто депутата Фото: rv.npu.gov.ua
11 Листопада 2021, 19:18
читать на русском

У Рівненській області невідомий серед ночі кинув "коктейль Молотова" під автівку депутата Дубенської міської ради Артура Биця.

Як повідомляє обласна поліція, 46-річний мешканець Дубна серед ночі зателефонував на "102" та повідомив про підпал невідомими його авто Skoda Karoq, яке було припарковане на території приватного господарства.

Чоловік самотужки загасив авто, але воно зазначало пошкоджень.

У поліції кажуть, що з місця події криміналісти вилучили пластикову місткість із залишками паливно-мастильних матеріалів.

Поліцейські проводять слідчі дії та розшукові заходи з метою встановлення осіб зловмисника чи зловмисників.

Згодом стало відомо, що власником підпаленого авто є народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Аліксійчук. Він віддав це авто у "безоплатне користування" своєму помічнику - депутату Дубенської міської ради Артуру Бицю. Про це сам Биць повідомив у Фейсбуці.

Сьогодні вночі я прокинувся від сильного спалаху світла за вікном. Я вибіг на подвір’я і побачив, що моторний відсік авто, яке у мене у безоплатному користуванні палає. Власними силами його вдалося загасити. Одразу ж викликав поліцію, яка знайшла на місці події пляшку із рідиною та інші докази, що свідчать про підпал. Відповідно подав заяву до правоохоронних органів та чекаю результату, - розповів він.

Биць вбачає у підпалі авто політичний підтекст.

Напередодні в мою адресу неодноразово лунали погрози фізичної розправи. І ось якраз перед сесією Дубенської міської ради, вони перейшли до конкретних дій... Звертаюся до тих, хто замовив цей злочин – мене не залякати. Я буду й далі продовжувати свою політичну діяльність на благо Дубенщини. На жаль, 90-ті не для всіх закінчились, - додав депутат.

Цей інцидент прокоментував і депутат Аліксійчук.

Він також заявив, що цей підпал пов'язаний "виключно з політичною діяльністю самого Артура Вікторовича".

Нагадаємо, у серпні 2021 року у Рівному на вулиці Андрія Мельника близько третьої години ночі підпалили авто, на якому їздив  депутат облради Руслан Потапчук.

Читайте також

1