Автобус у Хмельницькому збив школярів на переході

Діти переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу
Автобус у Хмельницькому збив школярів на переході
ДТП у Хмельницькому Фото: МВС
13 Листопада 2020, 15:19
читать на русском

У Хмельницькому водій маршрутного автобуса збив двох школярів на пішохідному переході. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України на своїй сторінці у Facebook.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 листопада о 08.00 годині. 8-річна третьокласниця і 9-річний учень четвертого класу переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу по вул. Кам’янецькій у Хмельницькому, коли на них наїхав автобус "MAN" під керуванням 36-річного водія, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дівчинку з переломами госпіталізували до Хмельницької міської дитячої лікарні, а хлопчику надали медичну допомогу без госпіталізації. У ДТП ніхто з пасажирів автобуса не постраждав.

Читайте також

Нагадаємо, у Києві 13 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, у якій постраждали люди.

Зазначається, що ДТП трапилась у Києві на Окружній дорозі, навпроти Електронмашу (поворот на вул. Тулузи). В результаті аварії між двома автомобілями Hyundai, водій таксі Uber вилетів на тротуар і в'їхав у кіоск. На тротуарі автомобіль служби таксі збив на повному ходу трьох людей біля кіоску, у який і влетів. Повідомляється, що одного чоловіка затиснуло між авто та кіоском.

1