Азербайджан узяв під контроль понад 40 населених пунктів у Нагірному Карабасі

Азербайджан продовжуватиме просування
Азербайджан узяв під контроль понад 40 населених пунктів у Нагірному Карабасі
Війна у Нагірному Карабасі
15 Жовтня 2020, 23:04
читать на русском

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що збройні сили його країни взяли під контроль понад 40 населених пунктів у Нагірному Карабасі.

Про це він заявив в інтерв'ю турецькому телеканалу NTV, повідомляє interfax.az.

Наразі звільнено понад 40 населених пунктів, сіл і міст і незабаром будуть чергові хороші новини. Зазначу, що ми і в північному, і південному, і в східному напрямках тримаємо під контролем стратегічні висоти, - сказав Алієв.
За його словами, в ході операції в північному і південному напрямках було звільнено місто Джабраїл з прилеглими селами і населеними пунктами.
У той же час ми звільнили багато сіл Фізулінського району. Упевнений, що незабаром ми почуємо новини про звільнення міста Фізулі", - зазначив Алієв.
Також Алієв в іншому пості у Twitter повідомив, що армія Азербайджану звільнила ще шість населених пунктів: селище Ариш Фізулінського району, село Дошулу Джабраїльского району, села Едіше, Дюдюкчю, Еділлі, Чірагуз Ходжавендського району.
Він також заявив, що Азербайджан продовжить просування в Карабасі, поки вірменська сторона не буде дотримуватися режиму припинення вогню, заявив Алієв.
Нагадаємо, що 12 жовтня Вірменія заявила, що за одну добу у боях в Нагірному Карабасі загинули 200 азербайджанських військових. Від початку боїв вбили 5 тисяч військовослужбовців Азербайджану.
1