Азербайджанські військові взяли під контроль 16 сіл

Вірменія заявила про інтенсивні бої
Азербайджанські військові взяли під контроль 16 сіл
конфлікт у Нагірному Карабаху (фото: з відкритих джерел)
7 Листопада 2020, 20:05
читать на русском

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що азербайджанські військові в Нагорному Карабасі взяли під контроль ще 16 сіл. Всі вони знаходяться в Ходжавендському районі.

Про це повідомляє Anadolu.

Свою чергою, Міністерство оборони Азербайджану повідомило, що наразі бої з різною інтенсивністю тривають на Агдерінському, Агдамському і Ходжавендському напрямках фронту.

Читайте також

Представник Міністерства оборони Вірменії Арцрун Ованісян повідомив про інтенсивні бої в районі Шуші, другому за величиною місті в Нагірному Карабасі. Він зазначає, що вони там тривають вже кілька днів.

Військова операція зі знищення в околицях Шуші диверсійно-розвідувальних, тактичних ротних груп, найманців Азербайджану успішно триває, - сказав Ованесян.

Нагадаємо, що 17 жовтня Вірменія і Азербайджан оголосили про "гуманітарний" режим припинення вогню з 00:00 18 жовтня до місцевим часом.

Азербайджан готовий зупинити бойові дії в Нагірному Карабасі у разі, якщо Вірменія припинить обстріли і виведе свої війська з регіону. Азербайджан готовий до дипломатичного вирішення конфлікту. За його словами, Баку готовий до переговорів, якщо Єреван продемонструє бажання вирішити конфлікт за столом переговорів.