Багатоповерхівка завалилася від ворожого удару у Бахмуті, під завалами є люди - відео

Також від атаки рашистів у Торецьку загинула одна людина
Багатоповерхівка завалилася від ворожого удару у Бахмуті, під завалами є люди - відео
Наслідки обстрілів Донецької області Фото: https://t.me/UA_National_Police/5872
20 Вересня 2022, 11:43
читать на русском

Російські бойовики вночі 20 вересня атакували Донецьку область та влучили у багатоповерхівку в Бахмуті.

Як повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, унаслідок ворожого удару завалилися три під'їзди багатоповерхівки, під завалами можуть знаходитися двоє людей.

Цієї ночі росіяни продовжували активно стріляти на Донецькому та Горлівському напрямках. Близько першої ночі вороги завдали авіаудару по Бахмуту — влучили в багатоповерхівку. У будинку обвалилися три під'їзди. Під завалами можуть бути дві людини. На місці працюють рятувальники. Також на території громади напередодні ввечері під обстріл потрапило Хромове — одна людина поранена, - повідомив він.

Також, зазначив Кириленко, під час ворожого удару у Сіверську було зруйновано щонайменше два приватні будинки. Інформація щодо постраждалих наразі не надходила.

Вночі росіяни також обстріляли стару частину Авдіївки, під ранок — центральну. За попередньою інформацією, без жертв.

О пів на першу ночі обстрілу зазнала Богоявленка Вугледарської громади — обсяги руйнувань встановлюємо. На Донеччині давно вже не лишилося жодного безпечного місця, - додав очільник області.

Кириленко поінформував також, що за 19 вересня росіяни вбили одного мирного жителя Донеччини — у Торецьку. Ще 12 людей отримали поранення.

Нагадаємо, через війну в Україні у кількох областях пошкоджено багато об'єктів інфраструктури, зокрема енергетичні. Тому початок опалювального сезону в цих регіонах буде неможливим.